"Bad boy" sevdalısı kadınların cinayete kurban gitmesi

EyUkECRXMAAKhDr.jpg
 
Keko erkeklerden hoşlanan kızlar da pek nitelikli değiller arkadaşlar. Ben de onları tercih etmiyorum. Bu yönden sıkıntı yok ancak yine de cinayete kurban gitmeleri iyi bir şey değil. Gönül ister ki kimse böyle bir şey yaşamasın ancak yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Hayır yani ne düşünüp öldürüyorlar onu da anlamıyorum. Ellerine ne geçiyor. Kendilerini adam mı sanıyorlar böyle olunca?

Ülkeye iyi bir format lazım artık.
 
Ahmetsu diyor ki: Evet Ayça Berkcan sigara içiyormuş ne kadar havalı. Mantıklı düşünen ve saçma sapan hallere girmeyen sevgili mi olur, kullan at bunlar zaten kız. 😶
 
Her şeyi anlarım, fakat kimsenin böyle bir konuda cinayeti, öldürülmeyi hak edeceğini düşünmüyorum. Birisini kaybetmek yaşanabilecek en ağır şeylerden biri. Birisinin canına mal olmak ise haklı/haksız açıklaması olamayacak bir şey.

Siz cidden bir insan, dallamanın birinden hoşlandığında ve o dallama onu öldürdüğünde "Aradığını buldu, dallamayla takılırsa bu olur." mu diyorsunuz? İnanılmaz. Sosyal'de böyle insanların olduğunu bilmiyordum.

Komik karikatür konusunda ise yorumum şu: Kaktüsü değiştiremezsiniz ama bir insanı değiştirebilirsiniz. Hayvanlardan ve bitkilerden farkımız bu (biyolojik olarak hayvanlar aleminde olduğumuzu biliyorum merak etmeyin). Tabii siz "O kadınlar o kekolara yaklaşmayabilir" diyen tiplerdenseniz sizi Allah'a havale ediyorum. Tabii ki herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bu öyle sadece bir tarafın düzelmesiyle olacak bir şey değil. Fakat cinayeti sıradanlaştırmak, bence mantıklı değil.

Üzülmüyorum fazla açıkçası. Kendi düşen ağlamaz. Tabii ki hiç olmamasını isterim. Ama kendi kaşınıyor.

İnanamıyorum.
 
Maskulist düşünceyi benimsemeli ve savunmalıyız, ayaklanmalıyız. Erkeklik değerimizi kaybediyoruz. Hiç üzülmüyorum ölmeye devam etsinler.

Aynı şeyi ben yapsam ?

Diyelim ki çok fazla kötü olduğu bilinen bir mafya ile çalışmaya başladım ve beni öldürdüler ?

Gelecek yorumların hepsi "Aklın yok muydu ? - Baştan belliydi - Çalışmasaydın başka iş mi yok ?" olacak.

O yüzden bende aynı cümleyi kuruyorum, üzülmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı