Çözüldü Bad Parenting 1 tarzı oyunlar nasıl yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scania R730 v8

Decapat
Makaleler
3
Yer
İzmir/Aliağa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşleri
Chat GPT ile yapmayı düşünüyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım oyun kodlamak için?
Ve Bad Parenting 1 tarzı olacak yani çok grafiğe ihtiyacım yok.

Çözüm
Chat GPT ile yapmayı düşünüyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım oyun kodlamak için?
Unity veya godot yeterli olur. Ama Chat GPT bir yere kadar yardımcı olur. Benim tavsiyem BTK Akademideki ve Udemydeki kursları almanız. Eğer çok basit olmasını ve grafiklerin daha iyi olmasını istiyorsanız UE 5 öneririm.
Unity veya godot yeterli olur. Ama Chat GPT bir yere kadar yardımcı olur. Benim tavsiyem BTK Akademideki ve Udemydeki kursları almanız. Eğer çok basit olmasını ve grafiklerin daha iyi olmasını istiyorsanız UE 5 öneririm.

Çözüm
Unity veya Godot yeterli olur. Ama Chat GPT bir yere kadar yardımcı olur. Benim tavsiyem BTK Akademi'deki ve Udemy'deki kursları almanız. Eğer çok basit olmasını ve grafiklerin daha iyi olmasını istiyorsanız UE 5 öneririm.

Peki nasıl bir sistem gerek böyle küçük bir oyunu yapmak için?

Peki nasıl bir sistem gerek böyle küçük bir oyunu yapmak için?
Unity ve godot için çokta iyi olması gerekmiyor ancak UE 5 için proje büyüklüğüne göre minimum 2060 öneririm.

Unity ve Godot'ta zorlayabilirsiniz ama UE için çok yetersiz. Eğer oyunun gereksiniminden bahsediyorsanız evet yeterli.

Hocam sistem oyunun ortasında atıyor Bad parenting 1 de onu nasıl çözerim?
Veya böyle patates bir oyun için neden GTX 650 Ti istiyorlar?
Grafikleri GTA vc'den bile kötü.

Hocam sistem oyunun ortasında atıyor Bad parenting 1 de onu nasıl çözerim?
Veya böyle patates bir oyun için neden GTX 650 Ti istiyorlar?
Grafikleri GTA vc'den bile kötü.
İlkin sebebini bilemem o oyunu daha önce oynamadım.
Belki optimizasyonu kötüdür. Ayrıca bu konu bağımsız olduğundan yeni konu açarsanız bilen kişiler yardımcı olabilir. Sisteminizi de yazarsanız biraz daha yardımcı olabilirler herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı