Bad Pool Header Hatası

FarCryTek

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2014
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar internete bağlı olduğunda ve internet tarayıcıyı açarken veya internet tarayıcısında sekme açarken bad pool header hatası veriyor ve bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor. Sorunun anakarttan mı Hard disk'ten mi, yoksa güç kaynağından mı olduğunu anlamış değilim. Tüm sürücülerim güncel driver boosterla taratıyorum. Ayrıca windows 8.1'in de tüm güncellemeleri tam. Günde yaklaşık 10 defa bu hatadan dolayı bezmiş durumdayım. Ayrıca kasanın önündeki ve arkasındaki USB'lerde bağlantı sorunları da yaşıyorum. Wifi adaptörüm sadece kasanın ön tarafındaki USB 3.0 portunda çalışıyor. Diğerlerine taktığımda ışığı gidip geliyor ve bilgisayar ağları görmüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Nazım Paşa Kusura bakmayın sadece USB kelimesini küçük harfle yazmamdan dolayı 1 gün boyunca ve işlerim aksayarak size cevap yazamadım. Bu sistem gerçekten 10 numara. Avira değil ama başka bir Antivirüs programı yüklü sistemde ve güncel. Dünden beri belki 10 defa daha bu hatayı aldım hard disk bozulmazsa iyi. Şuan format atacak durumda değilim ama sorunun asıl kaynağını bulabilsem donanım mı yoksa Windows 8'den mi kaynaklı o zaman harekete geçmem daha az yorucu olacak benim için. Başka bir yol var mıdır bunu anlamam için?
 
Son düzenleme:
Tam bilmiyorum ama donanımdan değildir büyük ihtimalle. İsterseniz HDD'nin testlerini yapın. Avira bu sorunu çıkaran programlardan biri de ondan sordum. Sizin antivirüs programınız hangisi? Windows 8 desteğinin tam olup olmadığına bir bakın. Dediğim gibi W10'da bu sorun 8'deki kadar sık olmuyor. Sürücüleri silip en güncellerini kurun. Sisteminiz ne? Antivürüsten olabilir. Daha birçok nedeni ve çözümü var ama önce bir antivirüsü kaldırıp deneyin.
 
Anladım. Sürücüleri kaldırmaya girersem formata kadar gider o iş de donanımdan gibi de geliyor bana çünkü sistemi topladığımdan beridir bir alingirlik var aslında sistemde ama son 2 - 3 aydır bu hata baş gösterdi peki kasanın önündeki ve arkasındaki USB'lerde bağlantı sorunları da yaşıyorum. Wifi adaptörüm sadece kasanın ön tarafındaki USB 3.0 portunda çalışıyor. Diğerlerine taktığımda ışığı gidip geliyor ve bilgisayar ağları görmüyor. Bu konu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı