cimbom443 Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 36 9 Ocak 2021 #81 Assecreed dedi: Y yazıp sistemi yeniden başlatın. Sistem yeniden başlayınca disk kontrol ekranı gelecektir herhangi bir tuşa basmayın işleme başlayacaktır. Windows'un neden eski sürümünü kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım herhangi bir şey çıkmadı.
Assecreed dedi: Y yazıp sistemi yeniden başlatın. Sistem yeniden başlayınca disk kontrol ekranı gelecektir herhangi bir tuşa basmayın işleme başlayacaktır. Windows'un neden eski sürümünü kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım herhangi bir şey çıkmadı.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #82 Doğru yaptığınızdan emin misiniz? Tekrar deneyin. LLF kaç saat sürdü? Sistem normal bir şekilde açılırsa sadece chkdsk yazın. Bitince paylaşın Son düzenleme: 9 Ocak 2021
Doğru yaptığınızdan emin misiniz? Tekrar deneyin. LLF kaç saat sürdü? Sistem normal bir şekilde açılırsa sadece chkdsk yazın. Bitince paylaşın
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Ocak 2021 #83 3 felak 3 nas okunup, son yolculuğuna uğurlanmalı.
cimbom443 Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 36 20 Ocak 2021 #84 283156 dedi: Disk ile ilgili alakalı oluşmuş gibi şunları uygulayın. Ama hemen pes etmeyeceğim. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. "Dısm" rehberini uygula. [Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Kullandığın diski tekrar HD Tune yazılımı ile test eder misin? Llf yaptıktan sonra sonucunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar mısınız bunu SSD'yi sipariş ettim sizce nasıldır bu söyler misiniz?
283156 dedi: Disk ile ilgili alakalı oluşmuş gibi şunları uygulayın. Ama hemen pes etmeyeceğim. Ekran kartı sürücün güncel değil ise güncelle. "Dısm" rehberini uygula. [Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Kullandığın diski tekrar HD Tune yazılımı ile test eder misin? Llf yaptıktan sonra sonucunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam bakar mısınız bunu SSD'yi sipariş ettim sizce nasıldır bu söyler misiniz?