Bad sectorlü diskimi nasıl kurtarabilirim?

Denedim C den başka hiç bir kısım gelmedi . Diske kulağımı verdim çalışıyor ama 3 saniyede bir tık , tık , tık yapıyor.

Bu konuda MyDisk firmasını önerdiler .Güvenip güvenmemek arasında kaldım.

Öyle yaptım hiçbir belirti yok

Hiçbir belirti yok derken, HDD yi hiç mi görmedi içine girmeye müsade mi etmedi?

Evet taktım bilgisayarıma çift tıkladım hicbir şey yok . Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet yazısına tıkladım orada da ssd diskimin yanında hiçbirşey yok

Bilgisayarımda yoksa yönete tıklayarak disk yönetimini seçin ve harf atanmamışsa, harf atayın. Kurtarabildiğiniz bilgiyi kurtarın yoksa diske hiçbir şekilde erişim sağlayamazsınız. Reallocated Sector Count hataları Bad Sector'leri temsilen mekanik disklerde oluşan bir hata türüdür. Kendinize bir an önce yeni bir disk alıp, olası çökmelere karşı hazırlıklı olun.

HDD yi taktıktan sonra Aygıt Yöneticisinde, Donanım Değişiklilerini Tara (Monitör ve Büyüteç Simgesi) tıklayıp tekrar bakın.
Hdd bios da görünüyor mu?

HDD yi taktıktan sonra Aygıt Yöneticisinde, Donanım Değişiklilerini Tara (Monitör ve Büyüteç Simgesi) tıklayıp tekrar bakın.
Hdd bios da görünüyor mu?

Uzun uğraşlar sonucu aşağıda ki gibi Disk 1 geldi yalnız sağ tıklayıp diski başlat dediğimde Döngüsel Artıklık Denetimi hatası alıyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 51

Diske hiçbir şekilde ulaşamıyorum

Söylemek istemem ama içindeki veriler çok da önemli değilse yapacak birşey yok. Kullanılamaz hale gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…