M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #1 Lenovo Y50 model laptopum bu hafta içerisinde 3 kez mavi ekran verdi. Ben anlamıyorum bu işten yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri image.jpeg 167,3 KB · Görüntüleme: 124
Lenovo Y50 model laptopum bu hafta içerisinde 3 kez mavi ekran verdi. Ben anlamıyorum bu işten yardımcı olursanız sevinirim.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #31 283156 dedi: Doğru sürücüyü kurduğundan emin misin? Eğer eminsen neden böyle dedi pek bir bilgim yok. Doğru sürücüyü kurduğundan emin değilsen doğru sürücüyü indirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Hocam (kuzenim oluyor benim) beraber Technopat ın attığı videoyu izleyerek yaptık ve hiç bir yanlış yapmadık. Aklıma şey geldi, bu sürücü imza zorlaması var ya onunla ilgili olabilir mi? Artı 0 Eksi
283156 dedi: Doğru sürücüyü kurduğundan emin misin? Eğer eminsen neden böyle dedi pek bir bilgim yok. Doğru sürücüyü kurduğundan emin değilsen doğru sürücüyü indirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Hocam (kuzenim oluyor benim) beraber Technopat ın attığı videoyu izleyerek yaptık ve hiç bir yanlış yapmadık. Aklıma şey geldi, bu sürücü imza zorlaması var ya onunla ilgili olabilir mi?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 8 Şubat 2021 #32 İlgili olduğunu bilmiyorum. Şu an tam olarak zaten sorunu İntel grafik sürücüsü değil zaten. Lenova WebCam sürücüsü sorun çıkartmış. Sürücüyü bulmaya çalışacağım. Dosyayı tekrar inceleyeceğim. Microsoft Update Catalog Buradan sürücü var. Ek olarak Lenovo sitesinden sürücü var. laptops and netbooks :: lenovo y series laptops :: y50 70 notebook lenovo - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Hangisi indireceğine karar veremedim. Son düzenleme: 8 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
İlgili olduğunu bilmiyorum. Şu an tam olarak zaten sorunu İntel grafik sürücüsü değil zaten. Lenova WebCam sürücüsü sorun çıkartmış. Sürücüyü bulmaya çalışacağım. Dosyayı tekrar inceleyeceğim. Microsoft Update Catalog Buradan sürücü var. Ek olarak Lenovo sitesinden sürücü var. laptops and netbooks :: lenovo y series laptops :: y50 70 notebook lenovo - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Hangisi indireceğine karar veremedim.