Bad_Pool_Header Mavi Ekran Hatası

rapper21

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png

Malwarebytes kaldırın. Bunu yükleyip linki verin.
http://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_setup.exe
Bu raporu verebilir misin ? Burada anlatımı mevcut.
GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal

Neden malwarebytes ?
Söylemek gerekirse şu ana kadar 2 tane mavi ekran aldım. 2'si de utorrent açtığım zamandı. Bir alakası olabilir mi ?

Driverİdentifier link:
www.driveridentifier.com: Drivers for Gigabyte Technology Co., Ltd. - G41M-Combo - Scan Result ANONYMOUS -

Systemİnfo:
GetSystemInfo Parser 2.96

Son düzenleme:
Wireless sürücünü güncelle adaptör kullanıyorsan onu güncelle. AMD sürücülerini kaldırıp güncelle, TV kartı varsa sürücüsünü güncelle kullanmıyorsan kaldır, IDM güncelle, Malwarebyte güncelle yada kaldır.

Denetim masasından bunları kaldır:
Antirun 2.7
Hauppauge TV Tuner Diagnostics (1.2.7076)
Free YouTube to MP3 Converter version 3.12.53.113
DriverIdentifier 4.2.8
HCW85 Driver Installer
Secure Download Manager
Java SE Development Kit 8 Update 31 (64-bit)

Wireless sürücünü güncelle adaptör kullanıyorsan onu güncelle. AMD sürücülerini kaldırıp güncelle, TV kartı varsa sürücüsünü güncelle kullanmıyorsan kaldır, IDM güncelle, Malwarebyte güncelle yada kaldır.

Denetim masasından bunları kaldır:
Antirun 2.7
Hauppauge TV Tuner Diagnostics (1.2.7076)
Free YouTube to MP3 Converter version 3.12.53.113
DriverIdentifier 4.2.8
HCW85 Driver Installer
Secure Download Manager
Java SE Development Kit 8 Update 31 (64-bit)

Mesajımı düzenledim ve malwarebytes silinmiş hali ile tekrar yükledim. Tv kartını aslında kullanmıyorum ancak aygıt yöneticisinde ikaz verdiği için güncel driveri kurmuştum. Antirun sildim. Java'nın başka versiyonu yüklü değil sanırsam onu silemem.

Java'nın başka versiyonu yüklü değil sanırsam onu silemem.
Biri geliştirici diğeri genel kullanıcı sürümü olarak iki adet yüklü dediğim sürümü silin.
Tv kartını aslında kullanmıyorum ancak aygıt yöneticisinde ikaz verdiği için güncel driveri kurmuştum.
Kullanmıyorsanız kartı da kasadan çıkartmanız iyi olur. Sürücüleri de dediğim şekilde silin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı