BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO hatası

İşletim sistemi
Windows 10

569992

Hectopat
RAM
2 gb
SSD veya HDD modeli
300 gb hdd
Ekran kartı
Yok 256 mb dahili
Anakart
Ms-7255
İşlemci
Intel Core 2 Duo 2.80 Ghz E400
Bilgisayarı kapattım, bir süre sonra açtım ama başlıktaki gibi hata verdi. Ne yapmam gerek?

Bilgisayarı kapattım, bir süre sonra açtım ama başlıktaki gibi hata verdi. Ne yapmam gerek?

Hocam bu hatada Minidump oluşmaz. İstesen de alamazsın.

Disk kısmına bakılması ve sistem dosyalarının bütünlüğünü denetlemesi gerek.

Windows 7 için bu videodakileri uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hata, bilgisayarınızdaki kayıt defterinde bir sorun olduğu ve önceki bir yapılandırmaya geri dönmeniz gerekeceği anlamına gelir.

1. Güç düğmesini basılı tutarak bilgisayarınızı kapatın, ardından tekrar açın. PC üreticinizin logosunu gördüğünüzde PC'yi tekrar kapatın. Lütfen bekleyin ifadesini görene kadar işlemi tekrarlayın .
  2. Bir sonraki ekranda Sorun Gider'i ve ardından Gelişmiş seçenekler > Sistem Geri Yükleme'yi seçin .
    d7c0f5f5-3303-4a6f-aee2-edf17618a26f.png
  3. Bir yönetici hesabı seçin ve şifreyi girin. Devam'ı seçin .
  4. Ardından, bilgisayarınızı yeniden başlatmak için bir geri yükleme noktası seçin. Bilinen son iyi yapılandırmayı seçin .
  5. Hâlâ sorun yaşıyorsanız veya kullanılabilir bir geri yükleme noktası yoksa bilgisayarınızı sıfırlayın .

@VENGEANCE ANGEL hocam bakın, sırf bu kategoriye 3 senemi verdim. Yeri geldi hatırlarsın sana da yardımcı oldum çok kez.
Bu hata adında Allah kerim kaç konuya bakmışımdır. Hiçbirinden bu vakte kadar döküm sağlayamadım.
Hadi diyelim bana güvenmiyorsun, forumların birçoğuna bakınca göreceksin.

Düşündürücü atmnın sebebi anlamış değilim. Söylediklerimi buna istinaden yazdım.

Ayrıca konu sahibi lütfen işletim sisteminin dosya bütünlüğünü kontrol edin.
Sisteminiz eskiyse disk arızası neticesinde sistemde oluşan veri bozulmaları da bunu tetiklemiş olabilir.

@VENGEANCE ANGEL hocam bakın, sırf bu kategoriye 3 senemi verdim. Yeri geldi hatırlarsın sana da yardımcı oldum çok kez.
Bu hata adında Allah kerim kaç konuya bakmışımdır. Hiçbirinden bu vakte kadar döküm sağlayamadım.
Hadi diyelim bana güvenmiyorsun, forumların birçoğuna bakınca göreceksin.

Düşündürücü atmnın sebebi anlamış değilim. Söylediklerimi buna istinaden yazdım.

Ayrıca konu sahibi lütfen işletim sisteminin dosya bütünlüğünü kontrol edin.
Sisteminiz eskiyse disk arızası neticesinde sistemde oluşan veri bozulmaları da bunu tetiklemiş olabilir.
@KojiroHyuga04 yok kanka yanlış anladın sen beni, güvenmemek falan değil mesele. Biliyorum, tecrübeli olduğunu falan. Düşündürücü atmamın sebebi minidump oluşmayışından ötürüydü sen kendi üstüne alınmışsın yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı