Bilgisayarı kapattım, bir süre sonra açtım ama başlıktaki gibi hata verdi. Ne yapmam gerek?
Hocam bu hatada Minidump oluşmaz. İstesen de alamazsın.Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Bu hata, bilgisayarınızdaki kayıt defterinde bir sorun olduğu ve önceki bir yapılandırmaya geri dönmeniz gerekeceği anlamına gelir.Bilgisayarı kapattım, bir süre sonra açtım ama başlıktaki gibi hata verdi. Ne yapmam gerek?
@KojiroHyuga04 yok kanka yanlış anladın sen beni, güvenmemek falan değil mesele. Biliyorum, tecrübeli olduğunu falan. Düşündürücü atmamın sebebi minidump oluşmayışından ötürüydü sen kendi üstüne alınmışsın yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma.@VENGEANCE ANGEL hocam bakın, sırf bu kategoriye 3 senemi verdim. Yeri geldi hatırlarsın sana da yardımcı oldum çok kez.
Bu hata adında Allah kerim kaç konuya bakmışımdır. Hiçbirinden bu vakte kadar döküm sağlayamadım.
Hadi diyelim bana güvenmiyorsun, forumların birçoğuna bakınca göreceksin.
Düşündürücü atmnın sebebi anlamış değilim. Söylediklerimi buna istinaden yazdım.
Ayrıca konu sahibi lütfen işletim sisteminin dosya bütünlüğünü kontrol edin.
Sisteminiz eskiyse disk arızası neticesinde sistemde oluşan veri bozulmaları da bunu tetiklemiş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.