"BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" nedir?

İşletim sistemi
Windows 10
Katılım
8 Nisan 2024
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Gskills ripjaws X2:8 +16
SSD veya HDD modeli
Samsung
Anakart
Asus-a320m-r
İşlemci
Ryzen 3 2200g
Arkadaşlar selamünaleyküm. Şimdi ben işlemci çekirdek sayısını arttırdım ve sonra yeniden başlattım ve sonra bu mavi ekran hatasını aldım. Ne yapmalıyım?
 
Arkadaşlar selamünaleyküm. Şimdi ben işlemci çekirdek sayısını arttırdım ve sonra yeniden başlattım ve sonra bu mavi ekran hatasını aldım. Ne yapmalıyım?
Ne yaptın, neyi izleyerek yaptın bilmiyorum;

BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO temelde bazı önyükleme yapılandırma verilerinin bozulduğu anlamına geliyor. Bu, Önyükleme Yapılandırma Verileri (BCD) veya bir kayıt defteri kısmı bozuk ya da önemli anahtarlar eksik olabilir. Senin anlattıklarına bakılırsa iş sadece çekirdek değişimi ile kalmamış.

MSConfig'de ayarları değiştirmişsin tamam da daha sonra farkında olmadan herhangi bir şekilde MSConfig'de hala devre dışı iken yazılımı kaldırdığın oldu mu? Bilgisayarının durumu göz önüne alındığında temiz bir format atmanın muhtemelen en hızlı ve en güvenilir çözüm olduğu aşikar.

MSConfig bir test aracıdır ve buradaki başlatmaları devre dışı bırakmak yalnızca belirli bir yazılım parçasının sorun olup olmadığını doğrulamak için yapılıyor. MSConfig'de devre dışı bırakılmış işlere girişiyorsan da bu şekilde uzun süre çalışmak da hatalı normalde bile.

Güvenli moddan mı?
Açılıyor mu sistem o şekilde?
 
Yaptığın şey yanlış. Çekirdek arttırmak gibi işlemler senin gibi kullanıcılar için değil geliştiriciler için var olan ayarlar. Bilgisayarında önemli verilerin yoksa temiz format at.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı