Badem Shop güvenilir mi?

Heisenmert

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da gördüm ve siteye baktım. Yurt dışı 16 Pro almayı düşünüyorum ve şu an 39 bin bandında. Site güvenilir midir? Alışveriş yapanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Instagram'da gördüm ve siteye baktım. Yurt dışı 16 Pro almayı düşünüyorum ve şu an 39 bin bandında. Site güvenilir midir? Alışveriş yapanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Badem shop satışı yapan kişi değil orada telefoncular var onları size öneriyor badem shopun o mağazalarla bir bağlantısı yok.

Bu arada oradaki mağazaların çoğu güvenilir ben orada ilanı olan birinden yurt dışı Xiaomi 15 Ultra aldım.

Badem shop satışı yapan kişi değil orada telefoncular var onları size öneriyor badem shopun o mağazalarla bir bağlantısı yok.
Sonradan farkettim kusura bakmayın.

Bu arada oradaki mağazaların çoğu güvenilir ben orada ilanı olan birinden yurt dışı Xiaomi 15 Ultra aldım.
Yurt dışı 16 pro alacağım ama 3uTools ile telefonun hangi bilgilerini nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Bilginiz var mı? Ankarada bir satıcı buldum ama direkt gidip imei kontrol edip almalı mıyım yoksa 3uTools ile kontrol edip garantiye mi alsam işimi? Ankarada yaşamıyorum birkaç günlüğüne gidip geleceğim sadece?

Son düzenleme:
Sonradan fark ettim kusura bakmayın.

Yurt dışı 16 Pro alacağım ama 3uTools ile telefonun hangi bilgilerini nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Bilginiz var mı? Ankara'da bir satıcı buldum ama direkt gidip IMEI kontrol edip alınır mı? Yoksa 3uTools ile kontrol edip garantiye mi alsam işi mi? Ankara'da yaşamıyorum birkaç günlüğüne gidip geleceğim sadece?

3UTools'u açtığınızda zaten parça değişen bilgisi pil döngü bilgisi yazıyor onlara dikkat ederseniz sorun olmaz.

3UTools'u açtığınızda zaten parça değişen bilgisi pil döngü bilgisi yazıyor onlara dikkat ederseniz sorun olmaz.
Onun harici sadece kutu ve cihazın imeilerini karşılaştırsam yeterli mi? Toplama vb olmadığını nasıl anlayacağım? Bir de oradaki Apple kilidi ve iCloud'un yanında neler yazmalı?

Onun harici sadece kutu ve cihazın IMEI'lerini karşılaştırsam yeterli mi? Toplama vb olmadığını nasıl anlayacağım? Bir de oradaki Apple kilidi ve ICloud'un yanında neler yazmalı?

Toplama olanlarda zaten hem 3UTools'da hem de ayarlarda değişen gözükür onun harici pil döngü sayısı 1 2'den fazla gözüküyorsa oradan da anlaşılır kutuyla cihazdaki IMEI'yi yine karşılaştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı