Exem Shop güvenilir mi?

Buradaki yorumlara güvenerek alışveriş yaptım.İlk defa instagramdan bir mağazadan alışveriş yaptım.Bu sebeble bi tık tereddütteydim ama iyi ki almışım dedirtti.20 aralıkta sipariş oluşturdum.Sipariş oluşturduktan sonra whatsapptan iletişime geçtiler.Tüm süreç boyunca yardımcı oldular sağolsunlar.Ürün 30 aralıkta elime ulaştı.Kurulum için whatsapptan yazdım hızlıca geri dönüş yapıp kuruluma da yardımcı oldular.Ürün cidden beklentileri fazlasıyla karşılıyor.Parlaklık ayarı vb birsürü ayarı mevcut fazlasıyla kullanışlı.Belirttikleri gibi gecikme yok.Ürün fiyatına göre efsane ve philips hue kalitesinde.Gayet memnun kaldım.Önümüzdeki ay çubuk led ürünlerinden de almayı planlıyorum.Tekrardan yorum yapmaya geleceğim umarım

Bu akdam 18.25 de surat kargoya verildi hocam, yarin veya diger gun gelir diye dusunuyorum

Tekrardan merhaba ürün bu sabah elime ulaştı toplam 11 gün sürdü(İstanbul'da oturuyorum) anlık efekt değişimi ve efekt patlamaları falan olduğu için bir iki anime sahnesinde denedim ve gerçekten çok iyi. Denediklerime göre bir iki fotoğraf ekliyorum ama sahneler anlık sürekli efekt değişimi olan sahneler olduğu için tek bir fotoğrafta çok iyi belli etmeyebilir, bunun içinde Discord ismimi bırakayım, eğer video olarak görmek isteyen olursa istediği zaman yazabilir.

Discord ismim phitsu.

Videolu örnek isteyen birisi olursa istediği zaman yazabilir, ben de başta alıp almamak hakkında çok güvensiz ve kararsızdım bu forumdaki ürün ile ilgili bilgi veren diğer arkadaşlar sayesinde almaya karar verdim, eğer videolu merak eden varsa ben de yardım etmekten çekinmem.
Karanlıkta sırf bunu kullanarak oyun oynamanın göze zararı var mıdır acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz, ekstra bir lamba falan açmak lazım mı

Karanlıkta sırf bunu kullanarak oyun oynamanın göze zararı var mıdır acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz, ekstra bir lamba falan açmak lazım mı
Şahsen beni rahatsız etmemekte.Ek olarak ürünün driverinde parlaklık ayarları mevcur.Oyunlarda genelde biraz kısıyorum parlaklığı daha iyi oluyor.Ani geçişleri önlemek için de setup kısmından enable advaned mode açıp color range ve stration u tahminen yüzde 30 civarlarına getirebilirsiniz.Tavsiye ederim

Ben de buradan alışveriş yaptım fakat memnun olmadım. renk geçişleri çok sert. hiç akıcı değil. bu da sizi oyun oynarken rahatsız ediyor. renk geçişlerini daha akıcı yapacak bir ayar bulamadım skydimo uygulamasında.

Ürünü 15.02.2025'de sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürün beklediğimden daha kaliteli ve uygulaması ile mükemmel uyumlu çalışıyor. Almak isteyen olursa gönül rahatlığı ile sipariş verebilir.

Ürünler cidden kaliteli.Satıcı ilgisi de çok iyi uzun zamandır böyle satıcı görmemiştim. 8-9 günde ulaştı bana. Şahsen ben monitör arkası led ve çubuk led aldım bayıldım ürünlere.Satıcı iletişimden kaçınmıyor hızlıca cevap veriyor sağolsun.İsteyen olursa soru sorabilir cevaplarım. 2. Siparişleri Türkiye stoklarından gönderiliyormuş. Yakında led bar almayı planlıyorum.

10 mart 2025te sipariş verdim 9gün sonra teslim edildi ürün. Satıcı her zaman Whatsapp üzerinden sorduğum her soruya yanıt verdi ve sorunsuz kurulumu yaptım.

Almaya karar vermeden önce burada yazılanları okumuştum haberiniz yok ama çok destek oldunuz teşekkürler :)

10gündür aktif olarak özellikle oyun oynarken kullanıyorum ve görsel olarak oyuna daha çok odaklanmayı sağlıyor.

Ürünler cidden kaliteli. Satıcı ilgisi de çok iyi uzun zamandır böyle satıcı görmemiştim. 8-9 günde ulaştı bana. Şahsen ben monitör arkası LED ve çubuk LED aldım bayıldım ürünlere. Satıcı iletişimden kaçınmıyor hızlıca cevap veriyor sağ olsun. İsteyen olursa soru sorabilir cevaplarım. 2. siparişleri Türkiye stoklarından gönderiliyormuş. Yakında LED bar almayı planlıyorum.

Hocam merhaba, USB kısmı ne kadar uzun benim kasam yerde duruyor arasında biraz mesafe var o yüzden bilemiyorum. Açıkçası kablo yetmezse diye ondan ötürü soruyorum. USB kısmı kaç cm 24 inç almayı düşünüyorum imkanınız varsa tam CM olcebilir misiniz?

Monitör kolu kullanıyorum ve kasam yerde duruyor bir de yer fark ediyor mu, yani soldan sağa veya sağdan sola doğru taksam fark eder mi, yön algısı var mı? Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Birkaç gün için şehir dışındayım gelecek hafta ortasında dönmüş olacağım, Döndüğüm zaman ölçerim uzunluğunu paylaşabilirim buradan.

Ne çok kısa ne çok uzun, böyle arada derede bir uzunluğu vardı diye hatırlıyorum o yüzden ölçmeden şu an ne desem yalan olabilir.

Ben monitöre karşıdan bakarken sol tarafından arkasını çevirdiğinde sağ tarafından başlayıp baktığım yere göre sağa tarafını da bitirdim. Ve sonra ürünün kurulumu için uygulamasını kullandigimda sağdan sola olarak ayarladım. Kendi içerisinde ayarları var ne taraftan takmaya başladığının çok önemi yok yani kasa ne taraftaysa kabloyu o taraftan bitirebilirsin ben öyle düşünerek yapmışım.

Dosya Ekleri

• IMG_0578.png
    IMG_0578.png
    222,5 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_0577.jpeg
    IMG_0577.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_0353.jpeg
    IMG_0353.jpeg
    119,8 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Birkaç gün için şehir dışındayım gelecek hafta ortasında dönmüş olacağım, Döndüğüm zaman ölçerim uzunluğunu paylaşabilirim buradan.

Ne çok kısa ne çok uzun, böyle arada derede bir uzunluğu vardı diye hatırlıyorum o yüzden ölçmeden şu an ne desem yalan olabilir.

Ben monitöre karşıdan bakarken sol tarafından arkasını çevirdiğinde sağ tarafından başlayıp baktığım yere göre sağa tarafını da bitirdim. Ve sonra ürünün kurulumu için uygulamasını kullandigimda sağdan sola olarak ayarladım. Kendi içerisinde ayarları var ne taraftan takmaya başladığının çok önemi yok yani kasa ne taraftaysa kabloyu o taraftan bitirebilirsin ben öyle düşünerek yapmışım.
Hocam merhaba, ledler usb ile bağlanıyor değil mi? Bir de renkleri anakartın yazılımından kontrol edebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı