Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #11 SouSage dedi: Yutkunurken ve konusmada zorlaniyorum. Söverler ve bademcigim agriyor dersem kapatirlar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Ambulans hasta taşımak içindir ve sizde hastasınız. Belki de ciddi bir durumunuz olabilir.
SouSage dedi: Yutkunurken ve konusmada zorlaniyorum. Söverler ve bademcigim agriyor dersem kapatirlar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Ambulans hasta taşımak içindir ve sizde hastasınız. Belki de ciddi bir durumunuz olabilir.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 25 Ocak 2022 #12 Joseans dedi: Dostum en azından sıcak süt veya çay falan iç ben genellikle böyle atlatıyorum balgamı söküyor sıcak şeyler. Genişletmek için tıkla... Sicak balli sut sicak ada cayi hatta ictikten sonra kustum yok gecmiyor.
Joseans dedi: Dostum en azından sıcak süt veya çay falan iç ben genellikle böyle atlatıyorum balgamı söküyor sıcak şeyler. Genişletmek için tıkla... Sicak balli sut sicak ada cayi hatta ictikten sonra kustum yok gecmiyor.
P pcmağduru1 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #13 SouSage dedi: Yutkunurken ve konusmada zorlaniyorum. Söverler ve bademcigim agriyor dersem kapatirlar. Genişletmek için tıkla... En iyisi boğazını sürekli ıslak tutabilirsin kurursa daha fazla acıyor
SouSage dedi: Yutkunurken ve konusmada zorlaniyorum. Söverler ve bademcigim agriyor dersem kapatirlar. Genişletmek için tıkla... En iyisi boğazını sürekli ıslak tutabilirsin kurursa daha fazla acıyor