Badlion güvenli midir?

Böyle programlar bir işe yaramıyor yanlış bilgi yaymayalım.

Böyle programlar bir işe yaramıyor yanlış bilgi yaymayalım.

Sizin sisteminizde işe yaramıyor olabilir. Koskoca Razer firması! Kullanmayı tam bilmiyor olabilirsiniz. Yapacağınız tek şey, düğmeye basmak değil. Bir sürü ince ayar ve optimizasyon ayarları var. Kısacası yanlış bilgi değil, ben kullanıyorum işe yarıyor.

Hocam yarıyor fps artışı olmuyor fakat pingi azaltıyor.
Ping için birşey diyemem ancak fps arttırmaz dediğiniz uyuyan çekirdek olayı pc boştayken genellikle 2 çekirdek harici hepsini kapatır ağır yük alınca kullanır zaten pc boşu boşuna yüklemeyin.
Bilgisayarının tam gücünü ortaya çıkartan bi program windowstan gerekli ayarları yapsan driverlerı kursan gerekirse donanımların programlarından ayar yapabilirsiniz. Öyle gereksiz kaynak tüketen programlara gerek yok!

Hocam baya olmuş ama Razer'ın bu programını kullanmak işe yarar mı? Minecraft'ta hatırı sayılır bir FPS artışı olur mu? @Prime777

Hocam bayağı olmuş ama Razer'ın bu programını kullanmak işe yarar mı? Minecraft'ta hatırı sayılır bir FPS artışı olur mu? @Prime777

Bana göre artık Game booster kullanmaya gerek yok ama en azından kullanacaksanız Razer Game booster kullanın. FPS artışı çok az olur çünkü arka planda kendisi RAM yiyor. Wise Game booster hafiftir.

Badlion Client'i yanlış anlayanlar olmuş galiba. Badlion Client bilgisayar hızlandırma, performans arttırma programları gibi bir şey değil. Bir Minecraft istemcisidir.

Özellikle PvP oyuncuları tarafından tercih ediliyor. Oyun ekranınıza FPS, CPS, zırh ve iksir göstergeleri gibi şeyler ekleme olanağı sunuyor. Daha sayamadığım, denemediğim epey fazla özelliği var.

Performans konusuna gelirsek Badlion Client oyun içerisinde performans ile ilgili de seçenekler sunuyor. Diğer Minecraft istemcileri ile karşılaştırmadım ama normal Minecraft'a göre bir miktar performans artışı mevcut. Ben performans artışı için değil, daha çok diğer özellikleri için tercih ediyorum.

Güvenilir mi sorusuna gelirsek güvenilir olduğunu düşünüyorum. Arkasında ESL Gaming var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…