Bağımsız oyun için destek

Xredstyle

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2019
Mesajlar
1.401
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. 14 yaşında bir oyun geliştiricisiyim ve 4-5 yıldır bu işin içerisindeyim. Her şeyi ile bana ait olan bir oyun projesi için çalışıyorum. Ama bunu duyurmak için yardıma ihtiyacım var. Oyunun görselleri xredstylestudio ig sayfamda var. Baktıktan sonra oyun ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirseniz sevinirim. Bu arada oyun ilk olarak Android, sonra bilgisayara çıkacak. Desteklerinizi bekliyorum.
 
Oradaki resimler size ait ve tek başınıza yapıyorsanız daha ne :). Yolunuz bahtınız açık olsun ben de başlamıştım bir projeye ama destek bulamayınca fos çıktık :). Kimse destek vermese de siz devam edin bence. Bazı oyun inceleyen YouTuber'lar var Enis Kirazoğlu falan vardı. Bunlara ulaşabilirseniz deneme videosu çekerek tanıtımınızı yapabilirler.
 
Şimdi göz gezdirdim oyun kötü değil dostum ben bu tarz oyunları zamanında çok oynadım boş zamanımda yine oynarım ama zamanım yok. Zamanla daha iyi oyunlar da çıkarabilirsin bunu yapmak bile bir başarı diyebilirim.
Bize güzel bir kapak ve profil fotoğrafı yaparsın artık. 🙂
 
Yaparım zaten de zaman bulamadım :D İlk fırsatta yapacağım. Bu arada yakında mobile CubesSavior demosunu çıkartacağım görmüşsünüzdür. Buraya da linkini bırakırım.
Oradaki resimler size ait ve tek başınıza yapıyorsanız daha ne :). Yolunuz bahtınız açık olsun ben de başlamıştım bir projeye ama destek bulamayınca fos çıktık :). Kimse destek vermese de siz devam edin bence. Bazı oyun inceleyen YouTuber'lar var enis kirazoğlu falan vardı. Bunlara ulaşabilirseniz deneme videosu çekerek tanıtımınızı yapabilirler.

İnşallah FPS oyununu bana ait sanmamışsındır. 2D oyun her şeyi bana ait. Diğerleri değil, yanlış anlaşılma olmasın. Onlara ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi maalesef:(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaparım zaten de zaman bulamadım :D ilk fırsatta yapacağım. Bu arada yakında Mobile cubessavior demosunu çıkartacağım görmüşsünüzdür. Buraya da linkini bırakırım.

İnşallah FPS oyununu bana ait sanmamışsındır reis. 2D oyun her şeyi bana ait. Diğerleri değil, yanlış anlaşılma olmasın. Onlara ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi maalesef:(

Neyse ne hocam :). Siz Assassin's Creed serisinin yapımcısı Ubisoft'un ilk çıkardığı oyuna bir bakın bakalım nasıl başlamışlar. Tak diye GTA 5 yapmanızı kimse bekleyemez zaten adım adım.
 

Elinize sağlık. Google Play'de 5 yıldız verdim ama sorunları buradan yazayım. Ana menüde cubes savior yazısı var sadece menü tuşları görünmüyor. Ekrana rastgele basarak buldum girişi. Düşmanlara vurmada da yine buglar var. Eğer 3-4 kere vurunca ölüyorlarsa normal gerçi de 1 vurmada ölmeleri gerekiyorsa genelde değse de ölmüyorlar. Bilginize ...
 
Elinize sağlık. Google Play'de 5 yıldız verdim ama sorunları buradan yazayım. Ana menüde cubes savior yazısı var sadece menü tuşları görünmüyor. Ekrana rastgele basarak buldum girişi. Düşmanlara vurmada da yine buglar var. Eğer 3-4 kere vurunca ölüyorlarsa normal gerçi de 1 vurmada ölmeleri gerekiyorsa genelde değse de ölmüyorlar. Bilginize ...

Evet bazı buglar var. Bana ekran çözünürlüğünüzü yazar mısınız? Ya da telefonunuzun modelini. Oyun da düzeltmek istiyorum. Çözünürlük problemi maalesef.
 
Reis çözeceğim problemi ama demo sürümün projesi elimde değil:D yani asıl versiyona geçtiğim için demoya güncelleme yapamıyorum. Yani ancak paralı sürümde düzelir. O da 2 TL. Bölümleri de daha güzel. Ohh mis gibi reklam:)Linkini de bırakırım buraya.
 

Geri
Yukarı