Peki bunları anlatsanız da ağzınızdan cımbız ile laf almakla uğraşmasam?Bağdaştırıcı ayarları.
Peki bunları anlatsanız da ağzınızdan cımbız ile laf almakla uğraşmasam?Bağdaştırıcı ayarları.
Bence siz Wi-Fi sürücüsünü kaldırın ilk.Peki bunları anlatsanız da ağzınızdan cımbız ile laf almakla uğraşmasam?
Sorun bilgisayarda veya Wi-Fi aygıtında değil ama hadi deneyeyim gönlünüz olsun.Bence siz Wi-Fi sürücüsünü kaldırın ilk.
Windows arama yerine Aygıt Yöneticisi yazın. Oradan Ağ Bağdaştırıcıları kısmına girin. Wi-Fi aygıtınızın üstüne tıklayın. Sürücüyü kaldır diyin. Aygıt sürücü yazılımı silinsin kutusunu tikleyin. Ardından kaldırılacaktır. Kaldırıldıktan sonra aygıt yöneticisi penceresinde yukarıda "donanım değişikliklerini tara" butonuna tıklayın. Otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır. Birkaç saniye sonra muhtemelen Wi-Fi gelecektir. Wi-Fi şifresi de silinmiş olacaktır. Wi-Fi ağınızın şifresini yazıp bağlanın. Sonra tekrar test edin.
Değişen bir şey yok.Bence siz Wi-Fi sürücüsünü kaldırın ilk.
Windows arama yerine Aygıt Yöneticisi yazın. Oradan Ağ Bağdaştırıcıları kısmına girin. Wi-Fi aygıtınızın üstüne tıklayın. Sürücüyü kaldır diyin. Aygıt sürücü yazılımı silinsin kutusunu tikleyin. Ardından kaldırılacaktır. Kaldırıldıktan sonra aygıt yöneticisi penceresinde yukarıda "donanım değişikliklerini tara" butonuna tıklayın. Otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır. Birkaç saniye sonra muhtemelen Wi-Fi gelecektir. Wi-Fi şifresi de silinmiş olacaktır. Wi-Fi ağınızın şifresini yazıp bağlanın. Sonra tekrar test edin.
Onları zaten denedim. Sözde 16Mbps internetim ama yersen. Türk telekoma bu aydan sonra çöp internetinizi değiştireceğim demiştim galiba biraz kızmış gibiler![]()
Yok hocam benim sorun modemle alakalı sanırım artık iyice öyle düşünmeye başladım. Yani Wi-Fi bağlantısı bile kuramıyorum bazen. Hatta şuan bu mesajı bile mobil internetimden yazıyorum. Modem arayüzüne girmeye çalışıyorum Wi-Fi'den atıyor. Normal bağlantı kuruyorum yavaşlığı geçtim maks 10-15dk sonra yine atıyor. Bu sadece bilgisayarda da değil telefonda da böyle. @Recep Baltaş müsaitseniz siz de bir göz atabilir misiniz?Bizde de öyle Superonline 24Mbps'den dün gecen aradım yavaşlıktan sözde sinyal gönderiyor kadın hız 24Mbps'den 0.50ydi az kavga ettik adam gibi yine hızı 20'ye cektiler.
Yok hocam benim sorun modemle alakalı sanırım artık iyice öyle düşünmeye başladım. Yani Wi-Fi bağlantısı bile kuramıyorum bazen. Hatta şu an bu mesajı bile mobil internetimden yazıyorum. Modem arayüzüne girmeye çalışıyorum Wi-Fi'den atıyor. Normal bağlantı kuruyorum yavaşlığı geçtim maksimum 10-15dk sonra yine atıyor. Bu sadece bilgisayarda da değil telefonda da böyle.
1 Ay sonra SuperOnline'a geçeceğim için almak istemiyorum. Bana yeni modem vericekler zaten. Boşuna para veresim hiç gelmiyor inan.Modem degişin hocam bir tane güzel alın 300 400'e fılan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.