Çözüldü Steam bağlantılı keydrop hesabı silinirse ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haiseğ

Centipat
Daha fazla  
Keydrop'ta uzun zamandır skin çıkardım fakat almak istediklerimi aldım, şimdi hesabı silmek istiyorum fakat galiba olmuyor. Bunun bir yolu var mı? Ayrıca, daha sonradan Keydrop'a borçlanma vs. olur mu? Herhangi bir haciz durumu vs. yaşanır mı?

Çözüm
Niye yaşansın skinini almıssın zaten adamlar seve seve vermiş ben bir sürü skin çektim oradan hiçbir şey olmadı.
Niye yaşansın skinini almıssın zaten adamlar seve seve vermiş ben bir sürü skin çektim oradan hiçbir şey olmadı.

Çözüm

Yani peki oradan nasıl hesabı silebilirim? Galiba silinmiyor bende Steam Guard'dan çıkış yaptım fakat yine de silinmedi girişi kapandı.

Yani peki oradan nasıl hesabı silebilirim? Galiba silinmiyor bende Steam Guard'dan çıkış yaptım fakat yine de silinmedi girişi kapandı.

Hocam niye silmek istiyorsunuz ki bildiğim kadar silinmiyor desteğe yazmanız lazım.

Hocam niye silmek istiyorsunuz ki bildiğim kadar silinmiyor desteğe yazmanız lazım.

Silmezsem ve girmezsem sorun çıkar mı? Böyle konularda endişeliyim hocam deneyimliyim biraz... Borca düşme gibi bir durum olmaz değil mi silmezsem bile?

Silmezsem ve girmezsem sorun çıkar mı? Böyle konularda endişeliyim hocam deneyimliyim biraz... Borca düşme gibi bir durum olmaz değil mi silmezsem bile?

Yok hocam bende kullanıyorum Key-Drop ve benzer siteler gönlünüz rahat olsun.

Tamamdır çok teşekkürler o zaman hesabı silmiyorum ileride belki tekrar giriş yaparım hiç girmediğim sürece sorun olmaz değil mi?

Olmaz diyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…