Bağlantının aşırı ısınması nedeniyle şarj işlemi durduruldu

Özellikle ağ problemini sık sık yaşıyorum ve bunaldım artık. Ekranı kilitliyorum 5 dakika sonra açıyorum wifi/mobil veri açık ama veri akışı yok. En az 1 kez bazen defalarca aç kapa yapmam gerekiyor Wi-Fi ve mobil veriyi. Bu problemleri servise göndermeli miyim? İşlem yapılır mı?

hocam sorununuzu düzelttiniz mi aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Telefonum Meizu M6s

hocam sorununuzu düzelttiniz mi aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Telefonum Meizu M6s
Servise verdim şarj soketi garantide değişti. Wifi meselesini de Flyme 6 + Access Point ile çözdüm. Aynı telefon benim de.

Servise verdim şarj soketi garantide değişti. Wifi meselesini de Flyme 6 + Access Point ile çözdüm. Aynı telefon benim de.
Bazı şarj makinesi ile yapıyor bazıları ile yapmıyor servise bunu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ama ortada bir sorun olduğu kesin yani. Orijinal şarj aletini kullanın o zaman diyip gönderirler diye korkuyorum

Bazı şarj makinesi ile yapıyor bazıları ile yapmıyor servise bunu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ama ortada bir sorun olduğu kesin yani. Orijinal şarj aletini kullanın o zaman diyip gönderirler diye korkuyorum
Bazı şarj aletleri diye belirtmeyin. Cihaz sık sık ısınma sebebiyle şarj işlemini kesiyor deyin yeterli. Hızlı şarj cihazlarında kesiyor muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı