Olricc
Hectopat
Daha fazla
Yazımda belirttiğim gibi tıklasam bile veri yükleme hatası diyor ve yazıları/resimleri yüklemiyor.Gelişmiş kısmından yine de devam ede tıkla.
Yazımda belirttiğim gibi tıklasam bile veri yükleme hatası diyor ve yazıları/resimleri yüklemiyor.
Zaten izin veriliyorÇerezlere izin verin sağ üstteki barda bir balon olması lazım.
Bunların hiç birini yapmama gerek kalmadi hocam. Başka bir konudan bir yöntem buldum yeni format attığım için win 7 lere özgün bir problem oluşuyormu konuda bir driver dosyası vardı onu indirdim ve sorun düzeldi.Sorunu ben de alıyodum. Google'a yazınca ilk technopattaki birkaç post çıkıyor o yüzden gelecekte aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum.
Muhtemelen yeni abonelik aldınız ve o günden beri bu sorunu yaşıyosunuz benim gibi. Çerez temizleme fln hepsini yaptınız olmuyorsa ttnet online işlemlere girin, orada güvenli internet işlemlerini sekmesini açın karşınıza çıkan ekranda "Güvenli İnternet Profiliniz: Aile" yazıyor olacak %99.9. O ekrandaki " Güvenli İnternet Profil Düzenleme" yazan yeri bulun tıklayın, aile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.