"Bağlantıyı metne kopyala" seçeneğini kapatma/açma

OknKardashian

Kilopat
Daha fazla  
Bir metne sağ tıkladığımda bazen bu çıkıyor. Yıllarca Google'da aratma seçeneğinin olduğu yere geçtiği için insanı resmen çıldırtıyor. Ve bazı sitelerde bu seçeneğin olmaması buna alışmayı da imkansız kılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim bilen, fikri olan var mı?

Konu dışı ama Twitter butonlarını nasıl turuncu yaptınız? Çok hoşuma gitti.

Konu dışı ama Twitter butonlarını nasıl turuncu yaptınız? Çok hoşuma gitti.
Yan çubuk menüsünden Daha fazla öğesine ve ardından Ekran öğesine tıklayın. Buradan istediğiniz yazı tipi boyutunu, rengini ve arka plan temasını seçebilirsiniz.

Yan çubuk menüsünden daha fazla öğesine ve ardından ekran öğesine tıklayın. Buradan istediğiniz yazı tipi boyutunu, rengini ve arka plan temasını seçebilirsiniz.

Sol tarafta "daha fazla" butonun içinde açılan penceredeki "ekran" sekmesinden.

Son düzenleme:
Chrome'da böyle bir sağ tık menüsü yok. Kullandığınız uzantıları kontrol edin. İlk olarak uzantıları devre dışı bırakıp test edin. Sorun yaratan uzantıyı bulun ve ayarlarını kurcalayın. Eğer bu menüyü kapatma ayarı yoksa, o uzantının alternatifini bulmaya çalışın.

Ayrıca bağlantıda önerdiğim ayar ve uzantılara göz atmanızı öneririm.

Ekran görüntüsü aldığınız URL'yi atar mısınız. Bazı sitelerde bende de gözükmüyor çünkü.

Uzantıları kontrol edeceğim teşekkürler.

Not: Tüm uzantılar kapandığında dahi duruyor

Ayrıca Twitter üzerinde de kontrol ettim. Dediğim gibi böyle bir menü gözükmüyor. Sağ tık menüsü sadece uzantılar oluşturabiliyor. Zaten menünün çevirisinden belli uzantı olduğu, Google çeviri vb. ile Türkçe yapmış gibi duruyor. Google'nun kendi sağ tık menülerinde yazım hatası olacağını pek sanmıyorum.
Tarayıcıya etki eden harici bir uygulama var mı? Arka planda çalışan uygulamalar vb. kontrol edin. Ayrıca uzantıları kapatınca, tarayıcıyı kapatıp yeniden başlatın.

Kullandığınız uzantılara ait ekran görüntüsü atar mısınız? Kendim yükleyip test ediyim.

Son düzenleme:
Twitch Now
Tab for a Cause
TimeYourWeb Time Tracker
Steam Database
Hide Youtube Comments
Grammarly for Chrome
Enchaned Steam
Dark Reader
BetterTTV
AdBlock - best ad blocker

--Çözüldü--

chrome://flags/#copy-link-to-text

Adresinde copy link to text özelliği açık geliyor "default" modunda. Bunu "disabled" a aldığımızda bu gidiyor. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim 2 saatlik arayışın sonucunda buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…