Bahar döneminde ders kayıtlarını kaçırdım ne yapacağım?

berkayvirtue

Kilopat
Daha fazla  
5 gün önce ders kayıtları bitti ve ben kaçırdım. 1-5 Mart arasında da ekle-çıkar işlemleri varmış, bu zaman aralığında derslerimi ekleyebilir miyim hiçbir şey olmamış gibi?

Ders çalışmayı sevmeyen, takmayan biri olduğum halde baya streslendim, inşallah alabilirim derslerimi 😕

Son düzenleyen: Moderatör:
5 gün önce ders kayıtları bitti ve ben kaçırdım. 1-5 Mart arasında da ekle-çıkar işlemleri varmış, bu zaman aralığında derslerimi ekleyebilir miyim hiçbir şey olmamış gibi?

Ders çalışmayı sevmeyen, takmayan biri olduğum halde baya streslendim, inşallah alabilirim derslerimi 😕
Normal olarak, ders kayıtları bittiyse ders seçimi yapamazsın diye biliyorum. Zaten ders alma zamanı geçince uyarı olarak şu tip bir yazı görünür: '' Ders alma takvimi dışındasınız.'' Tek çözüm rehber hocana danışmak gibi duruyor.

Yapabiliyorsun tekrar kayıt. Ben bir keresinde okul başladıktan 1 hafta sonra yoklamada numaram olmadığında anlamıştım. Fakat öğrenci işlerini araman belki de gitmen gerekebilir. Birazda üniversitenin merhametini kalmış normalde bir dönemin yanması gerekiyor.

Her öğrencinin kendine özgü bir danışman hocası atanır. Bu hoca senin bu tarz sorunlarınla ilgilenir. Varsa telefonla arayabilirsin ama azar yeme ihtimalin var rahatsız ediyorsun diye, yoksa e mailini internetten bulup durumu anlat. Kaçıran pek çok kişi oluyor çözümü var onun. Ben hiç kaçırmadım ondan bilmiyorum maalesef. Danışmanın bilecektir.

Her öğrencinin kendine özgü bir danışman hocası atanır. Bu hoca senin bu tarz sorunlarınla ilgilenir. Varsa telefonla arayabilirsin ama azar yeme ihtimalin var rahatsız ediyorsun diye, yoksa e mailini internetten bulup durumu anlat. Kaçıran pek çok kişi oluyor çözümü var onun. Ben hiç kaçırmadım ondan bilmiyorum maalesef. Danışmanın bilecektir.
Mail attım arayıp da rahatsız etmem muhtemelen. Umarım alabilirim derslerimi, okuduğum şehre şehir demek için zaten bin şahit lazım, bir dönem daha kalırsam kafayı tırlatırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı