Bahar İndirimlerinde Steam'de High On Life indirime girer mi?

Hollywoo

Hectopat
2022 sonunda çıktı aradan biraz zaman geçti sizce girer mi? İndirimsiz fiyatı da zaten çok değil ama yine de çok istediğim bir oyun olmadığından indirimli almayı düşünüyorum.

Oyun 60 dolar dostum 92 TL'ye satışı olması bile şaşırtıcı. Hele ki 15 yıllık oyunların bile 100 150 TL'den satıldığı şu dönemlerde. Niyetin varsa indirimi bile bekleme derim.

Game Pass ile gelen oyunlardan. Artık Türkiye'de Steam bağımlılığını bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Fiyatlar ortada ne de olsa.
Bence direkt Game Pass üzerinden bitir. Kısa bir oyun zaten.
Steam'de olmasını seviyorum sebebi de ileride tekrar oynamak istersem rahatlıkla erişilebiliyor. Game Pass kullanmıyorum şuan alırsam sırf bu oyun için almış olacağım zaten ondan sonra ileride oynamak istediğimde tekrar almam gerekecek böyle böyle zaten oyunun fiyatı çıkıyor.

Steam'de olmasını seviyorum sebebi de ileride tekrar oynamak istersem rahatlıkla erişilebiliyor. Game Pass kullanmıyorum şu an alırsam sırf bu oyun için almış olacağım zaten ondan sonra ileride oynamak istediğimde tekrar almam gerekecek böyle böyle zaten oyunun fiyatı çıkıyor.

Hocam bir kerelik alın yanında zaten bir sürü oyunla geliyor Game Pass. İstediğiniz fiyatta indirime girerse ekstra olarak satın alın. Her türlü karlı çıkmış olursunuz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı