Steam'de Stray indirime girer mi?

18 Eylül'de 168 TL'ye inmiş. İleride olacak olan indirimlerde inebilir.

Steam Çığlık Festivali:
26 Ekim - 2 Kasım
Sonbahar İndirimi: 21-28 Kasım
Kış İndirimi: 21 Aralık - 4 Ocak 2024

Büyük ihtimalle girer ama asıl soru zam yer mi? Zam yer ve öyle indirime girerse sıkıntı ama indirim sonrası zam yerse aldıktan sonra önemli değil.

Büyük ihtimalle girer ama asıl soru zam yer mi? Zam yer ve öyle indirime girerse sıkıntı ama indirim sonrası zam yerse aldıktan sonra önemli değil.
Büyük indirim dönemleri hariç zaten 1 ay indirim alamıyor Steam politikaları gereği. Şu dönemde en ufak indirimde kaçırılmaması gerekiyor almak istediğmiz oyunlar.

Büyük indirim dönemleri hariç zaten 1 ay indirim alamıyor Steam politikaları gereği. Şu dönemde en ufak indirimde kaçırılmaması gerekiyor almak istediğmiz oyunlar.
Nasıl yani hocam (bu oyun alımlarında yeniyim o yüzden pek bilmiyorum) sadece üstte yazdığınız dönemlerde indirime giriyor diğer dönemlerde girmediği gibi zam da yiyebilir doğru mu anladım?

Kış indirimlerinde kesin girer. O zaman alırsın.

Nasıl yani hocam (bu oyun alımlarında yeniyim o yüzden pek bilmiyorum) sadece üstte yazdığınız dönemlerde indirime giriyor diğer dönemlerde girmediği gibi zam da yiyebilir doğru mu anladım?
Şu şekilde, herhangi bir dönemde zam yiyebilir. Fakat zam yedikten sonra 1 ay içerisinde takvimde bulunan bir büyük mevsimsel indirim dönemi yok ise zam yapılan oyuna indirim yapılabilmesi için en az 30 gün geçmeli.
diğer dönemlerde girmediği gibi
Bu şekilde değil. Herhangi bir dönemde girebilir.

Steam'in bu konuda ki mesajı:
1 Ocak ve sonrası olan yeni indirimlerden, fiyat artışlarından ve oyun çıkışlarından sonra indirim girmek için 30 günlük bekleme süresi uygulanacaktır.
Özetle, bir indirimin bitiş tarihiyle bir sonraki yeni indirimin başlangıç tarihi arasında 30 gün olmalıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı