Bahçe güvenliği için duvar mı demir mi?

Pickaroon

Hectopat
Sizce bahçe güvenliği için 1,5 m duvar üstüne 1,5 m bu telin jiletlisinden mi çektirsem daha güvenli olur.

Ya da.

Direkt 3 m böyle bir şey mi yaptırsam daha güvenli olur?

Duvar dediğin hangisi oluyor tam anlayamadım.

Hapishane mi kuruyosunuz hocam.Şaka bir yana 2. attığınız daha şık ve iyi gibi.

Duvar dediğin hangisi oluyor tam anlayamadım.

Birinci resimdeki çitin altındaki duvarı 1,5 m düşün üstünede 1,5 m çit.

Hapishane mi kuruyosunuz hocam. Şaka bir yana 2. attığınız daha şık ve iyi gibi.

Bölge çok hırsızlık olan bir bölge müstakil diye de bayağı bir giriş noktası var o yüzden yaptırmak istiyorum.

Uzak durun bundan 1,4 milyon TL fiyat çıktı 150 metreye.

Son düzenleme:
Güvenlik endişesi yüksekse mutlaka evin muhtelif noktalarına kamera kurulumu da yapın. Kapı ve çitlere de 7/24 Güvenlik Kamera Kaydı Yapılmaktadır yazılarını asmayı unutmayın.

Eğer çok hırsızlık olayı olan bir bölge ise full duvar yaptırın, ama bu seferde çok kapalı olur

2. Görseldeki daha iyi olur. 1. Görselde yatay tel bulunmakta kolayca tırmanılabilir.

2. görseldeki daha iyi olur. 1. görselde yatay tel bulunmakta kolayca tırmanılabilir.

Hocam işte 2. görsele 1,4 milyon TL istediler nasıl yaptırayım.

Güvenlik endişesi yüksekse mutlaka evin muhtelif noktalarına kamera kurulumu da yapın. Kapı ve çitlere de 7/24 güvenlik kamera kaydı yapılmaktadır yazılarını asmayı unutmayın.

Kanerayı pek sevmiyorum bölge 4 yol arasında bir hırslık olunca polis sürekli kamera kaydını istecek versen kamerasız kalcan vermesen savcılığa gidecek kamera görüntülerine el koyulcak iki ucu pis bir deynek kamera.

Hocam işte 2. görsele 1,4 milyon TL istediler nasıl yaptırayım.

Metresi 9 bin liraya gelmiş oluyor çok fazla. Başka bir yerle görüşmeyi denediniz mi? Yoksa her yerde mi bu fiyat.

Hocam kamerasız kalmazsınız. Daha 3 gün önce hırsızlık oldu binada polis çağırdık kamera kaydını açıp videosunu çektik verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…