Bahçe güvenliği için duvar mı demir mi?

Metresi 9 bin liraya gelmiş oluyor çok fazla. Başka bir yerle görüşmeyi denediniz mi? Yoksa her yerde mi bu fiyat.

Hocam kamerasız kalmazsınız. Daha 3 gün önce hırsızlık oldu binada polis çağırdık kamera kaydını açıp videosunu çektik verdik.

@night_blue46 hard diski almadı yani öyle mi sadece ekrandan açtınız videosunu çekti doğru mu anladım.

@night_blue46 hard diski almadı yani öyle mi sadece ekrandan açtınız videosunu çekti doğru mu anladım.

Evet. Hard diski almadı. Lazım olursa zaten videoyu USB'ye aktarma özelliği de var. Çok büyük bir olay olmadığı için telefondan ekranın videosunu çekip gittiler.

Son düzenleme:
Kanerayı pek sevmiyorum bölge 4 yol arasında bir hırslık olunca polis sürekli kamera kaydını istecek versen kamerasız kalcan vermesen savcılığa gidecek kamera görüntülerine el koyulcak iki ucu pis bir deynek kamera.
Kameraları söküp almıyorlar, genelde görüntüleri bir medyaya kayıt edip alıyorlar sadece. Ayrıca böyle bir olay olursa ben kayıt almıyorum, sadece caydırıcı olması amacıyla dummy şekilde duruyorlar derseniz de sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı