Bahçe İşlerinden Yırtmam Gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben genelde konuşarak hallederdim.

İstemiyorum derdim. Adam gibi konuşurdum. Bir birey olduğumu hissettirirdim.

Benim ailem beni asla dinlemez. Hiç bir zaman destek olmadılar. 95 aldığım sınava niye 100 almadın dediler. Bizim ailede zihniyet bu işte.

Sana abi tavsiyesi, hiç bahane bulmaya çalışma durumu kabullen git çalış. Durumu kabullendinmi iş daha kolay olur. Zımparayla, tebeşirle, falanla filanla olucak iş değil bunlar... Bizim peder de aynıydı, anlalıyorum seni ama kaçarı yok. Baban biraz despotsa ve halden anlamıyorsa ka-ça-maz-sın... Ailenle aranı bilemem ama yardımcı olmalısın, bu hayatın döngüsü... Yaşın ilerledikçe zorla bile getiremezler. Kendimden biliyorum, gel-mi-yo-rum bitti.

Sen hangi çağda yaşıyorsun birader? Oldu olacak kızını doğar doğmaz kuma gömseydin.

Senin kafan hep cinselliğe gidiyorsa ben sen bi doktora görün. Kaldı ki, cinsellik insanın doğasında vardır. Bundan korkmaya gerek yok. Ben bugün dünyada varsam bu annem ile babamın sevişmesi ve cinsel ilişkiye girmesiyle oldu. Beni leylekler dünyaya getirmedi. bastırılmış duygular mutlaka bir yerden patlak verir. Bugün müslüman toplumların sapıklıkta başı çekmesinin en büyük nedenlerinden biri de budur bana göre, Arap toplumundan gelen bastırılmış öğeler.

Sizin düşüncenizi sanırım en iyi bu foto özetliyor hocam:

Biz her sene köye gideriz ve ben de karadenizli sayılırım. Hiç ota boka dokunmam. Kavun karpuz arabaya biner pikniğe gideriz. Herkes gidiyor bizim sülaleden.

Birde biriyle sinamaya falan gidemez bedelini ödetirim gibi cümleler gelişmemiş insanlara ve doğal olarak ülkelere aittir.
Her sinemaya giden fahişe olup çıkıyor mu ? Ne var aklınızda.

Daha iyi anlatılamazdı sanırım, ellerine sağlık, teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…