Bahçe İşlerinden Yırtmam Gerek

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.711
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçma sapan bir düşüncen varmış o halde. Kız ve erkeğin arkadaşlığında bir yerde mutlaka cinselliğe eğilim başlar, o yüzden kız ve erkek ile sınıf arkadaşı olur, ofis arkadaşı iş arkadaşı falan olur daha da ötesi olmaz, sosyal arkadaşlık falan olamaz. Benim kızım bacım bir erkek ile "arkadaş" olarak sinemaya cafeye gidemez, giderse ona bedelini ödetirim. Seni bilemem, sen hoş göreceksen senin yanlışın.

Bende sana kalkıp da daha bir şey demem zaten.

Düzenleme: Bu da anlayana...

8DI3Z64.jpg

Saçma sapan bir düşüncen varmış o halde. Kız ve erkeğin arkadaşlığında bir yerde mutlaka cinselliğe eğilim başlar, o yüzden kız ve erkek ile sınıf arkadaşı olur, ofis arkadaşı iş arkadaşı falan olur daha da ötesi olmaz, sosyal arkadaşlık falan olamaz. Benim kızım bacım bir erkek ile "arkadaş" olarak sinemaya cafeye gidemez, giderse ona bedelini ödetirim. Seni bilemem, sen hoş göreceksen senin yanlışın.

Bunu bunu alın burdan adamın sülalesi için küfür etmek istemiyorum.

İstemiyorum diyeceksin.

Diyorum zaten çok söyleniyorlar.

Bahane bulma yap. Bahane uydurursan sürekli yardım etmedi diye laf söyleyebilirler. Ama çim biç demedim. :) Başka küçük işler bul.

Söylenmekten başka bir şey yaptıkları yok. Söylenmeleri için yaşamam yeterli. :)

Ayrıca kızınızın erkek arkadaşlarını tanımanız sizin için daha iyi olur. Uygun görmediğiniz olursa kızınıza arkadaşıyla ilişkisini kesmesini söylersiniz. Merve'lere gidiyoruz demesinden iyidir. Bu şekilde kızınız size yalan söyleyebilir.

Diyorum zaten çok söyleniyorlar.

Söylenmekten başka bir şey yaptıkları yok. Söylenmeleri için yaşamam yeterli. :)

Ayrıca kızınızın erkek arkadaşlarını tanımanız sizin için daha iyi olur. Uygun görmediğiniz olursa kızınıza arkadaşıyla ilişkisini kesmesini söylersiniz. Merve'lere gidiyoruz demesinden iyidir. Bu şekilde kızınız size yalan söyleyebilir.
Abi alıcaksın 1 tane tebeşir sabah tok karna yiyeceksin :D Evdekiler de seni hasta sanacak, işten yırtınca 1 sürahi suya shot atacaksın biraz da yattın mı daha iyi olacaksın. Ya da yarın gidersin, ondan sonraki gün kafama güneş geçti burnuma böcek kaçtı kulağıma yılan girdi ondan oldu dersin :D Sonra seni basit işlere verirler en fazla, muhtemelen hasta olma diye getirmezler.

Bir süre sonra cinsel eğilim demişsin. Haklısın, olabilir. Ama kızın da zeki olması lazım. Kızlığını vermek istemiyorsa ya da sex yapmak istemiyorsa karşındaki erkeğin kendisine tecavüz etmeyeceğini bilmesi lazım. Küçük yaşta sex yapmaya karşıyım. 17 yaşını doldurmuş olması lazım EN AZINDAN. İlla olacak diye de bir şey yok. Her sevgili sevişiyor mu?

Abi alıcaksın 1 tane tebeşir sabah tok karna yiyeceksin :D Evdekiler de seni hasta sanacak, işten yırtınca 1 sürahi suya shot atacaksın biraz da yattın mı daha iyi olacaksın. Ya da yarın gidersin, ondan sonraki gün kafama güneş geçti burnuma böcek kaçtı kulağıma yılan girdi ondan oldu dersin :D Sonra seni basit işlere verirler en fazla, muhtemelen hasta olma diye getirmezler.

Tok karnına tebeşir biraz zor malum ramazan :D Benim 40 derece ateşim olsa da getirirler. Ben ailemi tanıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar kolumu kırılmadığı halde alçıya aldırsam ne olur? Yada nasıl aldırabilirim? Çok süper sonik fikirler geçiyor aklımdan. :D Ama o derece nefret ediyorum Giresun'dan.

Öyleyse evde zımpara kağıdı varsa onu yanına al kimse görmeden sonra git tarlaya ardından iş yaparken çaktırmadan zımpara kağıdını bacağına sürt sürekli orası açılır biraz sonra avazın çıktığı kadar bağır elinde ne varsa işte onu ayağıma vurdum diye eve göndermezlerse bende adam değilim :D Aynı şekilde yırttım Gökçeada'da zeytinlere bakmak için giderken :) Ama topallamaya da başla o ara ne bileyim yere otur hareket etmeyecekmişin gibi onlar seni gönderirler :D

Bahane bulma yap. Bahane uydurursan sürekli yardım etmedi diye laf söyleyebilirler. Ama çim biç demedim. :) Başka küçük işler bul.

Çuval taşımak gibi küçük işler mi mesela? Canım çıkıyor yav. Ufak iş falan yok burada. Fındık topla veya otları temizle. Otlar temizlendikten sonra fındık topla. Ancak benim boynum çok uzun ve bu boynun arka tarafında ki kemiği 4-5 dakika eğildiğim zaman ağrıyor. Kambur olma riski boyunu uzun olanlarda daha fazla. Fındıkta yerden eğilerek toplanıyor. Daldan topla deseniz bu sefer yine ağrıyor. Ot meselesi zaten ayrı bir karışıklık :D

Öyleyse evde zımpara kağıdı varsa onu yanına al kimse görmeden sonra git tarlaya ardından iş yaparken çaktırmadan zımpara kağıdını bacağına sürt sürekli orası açılır biraz sonra avazın çıktığı kadar bağır elinde ne varsa işte onu ayağıma vurdum diye eve göndermezlerse bende adam değilim :D Aynı şekilde yırttım Gökçeada'da zeytinlere bakmak için giderken :) Ama topallamaya da başla o ara ne bileyim yere otur hareket etmeyecekmişin gibi onlar seni gönderirler :D

Ovv bu fikri çok sevdim. Ancak çarşıya gidiyorum Pazartesi ve Cuma günleri. Ayağın ağrımıyor mu senin diyip yollamazlar kesin :D Ama denemeye dener. İz kalıyor mu sonra? Birde canı çok yakıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı