Anıl kaçış yok, otları yolucan birader 
Ayrıca buralar erkek koktu, bedel ödetmece
Bir yarımda bana kes usta...
Ayrıca buralar erkek koktu, bedel ödetmece
Saçma sapan bir düşüncen varmış o halde. Kız ve erkeğin arkadaşlığında bir yerde mutlaka cinselliğe eğilim başlar, o yüzden kız ve erkek ile sınıf arkadaşı olur, ofis arkadaşı iş arkadaşı falan olur daha da ötesi olmaz, sosyal arkadaşlık falan olamaz. Benim kızım bacım bir erkek ile "arkadaş" olarak sinemaya cafeye gidemez, giderse ona bedelini ödetirim. Seni bilemem, sen hoş göreceksen senin yanlışın.
Saçma sapan bir düşüncen varmış o halde. Kız ve erkeğin arkadaşlığında bir yerde mutlaka cinselliğe eğilim başlar, o yüzden kız ve erkek ile sınıf arkadaşı olur, ofis arkadaşı iş arkadaşı falan olur daha da ötesi olmaz, sosyal arkadaşlık falan olamaz. Benim kızım bacım bir erkek ile "arkadaş" olarak sinemaya cafeye gidemez, giderse ona bedelini ödetirim. Seni bilemem, sen hoş göreceksen senin yanlışın.
İstemiyorum diyeceksin.
Bahane bulma yap. Bahane uydurursan sürekli yardım etmedi diye laf söyleyebilirler. Ama çim biç demedim.Başka küçük işler bul.
Hadi yüreğin varsa et bakalım, ondan sonra neler oluyor görürüz.Bunu bunu alın burdan adamın sülalesi için küfür etmek istemiyorum.
Hadi yüreğin varsa et bakalım, ondan sonra neler oluyor görürüz.
Abi alıcaksın 1 tane tebeşir sabah tok karna yiyeceksinDiyorum zaten çok söyleniyorlar.
Söylenmekten başka bir şey yaptıkları yok. Söylenmeleri için yaşamam yeterli.
Ayrıca kızınızın erkek arkadaşlarını tanımanız sizin için daha iyi olur. Uygun görmediğiniz olursa kızınıza arkadaşıyla ilişkisini kesmesini söylersiniz. Merve'lere gidiyoruz demesinden iyidir. Bu şekilde kızınız size yalan söyleyebilir.
Abi alıcaksın 1 tane tebeşir sabah tok karna yiyeceksinEvdekiler de seni hasta sanacak, işten yırtınca 1 sürahi suya shot atacaksın biraz da yattın mı daha iyi olacaksın. Ya da yarın gidersin, ondan sonraki gün kafama güneş geçti burnuma böcek kaçtı kulağıma yılan girdi ondan oldu dersin
Sonra seni basit işlere verirler en fazla, muhtemelen hasta olma diye getirmezler.
Bahane bulma yap. Bahane uydurursan sürekli yardım etmedi diye laf söyleyebilirler. Ama çim biç demedim.Başka küçük işler bul.
Öyleyse evde zımpara kağıdı varsa onu yanına al kimse görmeden sonra git tarlaya ardından iş yaparken çaktırmadan zımpara kağıdını bacağına sürt sürekli orası açılır biraz sonra avazın çıktığı kadar bağır elinde ne varsa işte onu ayağıma vurdum diye eve göndermezlerse bende adam değilimAynı şekilde yırttım Gökçeada'da zeytinlere bakmak için giderken
Ama topallamaya da başla o ara ne bileyim yere otur hareket etmeyecekmişin gibi onlar seni gönderirler
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.