enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 1 Kasım 2023 #11 727206 dedi: Öyle değil, sahte numara kullanıyorlarsa dava açamazsınız yani. Genişletmek için tıkla... Açık hat falan derken onu kast ettim. Sizce böyle bir şey yapabilirler mi? enzyyx dedi: Başka birinin adına kayıtlı ya da açık hattır muhtemelen. Cumhuriyet başsavcılığı'na yazılan bir dilekçe korkutma amaçlı WhatsApp üzerinden atılır mı sizce? Bir avukatın bunu yapacağını düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
727206 dedi: Öyle değil, sahte numara kullanıyorlarsa dava açamazsınız yani. Genişletmek için tıkla... Açık hat falan derken onu kast ettim. Sizce böyle bir şey yapabilirler mi? enzyyx dedi: Başka birinin adına kayıtlı ya da açık hattır muhtemelen. Cumhuriyet başsavcılığı'na yazılan bir dilekçe korkutma amaçlı WhatsApp üzerinden atılır mı sizce? Bir avukatın bunu yapacağını düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #12 En kötü çok korkuyorsanız polise gidin. Sonuçta dolandırıcı oldukları anlaşılırsa içiniz rahatlar.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 1 Kasım 2023 #13 KargaReis27 dedi: En kötü çok korkuyorsanız polise gidin. Sonuçta dolandırıcı oldukları anlaşılırsa içiniz rahatlar. Genişletmek için tıkla... Eve tebligat gibi bir şey gelmeden korkmaya gerek yok diye düşünüyorum.
KargaReis27 dedi: En kötü çok korkuyorsanız polise gidin. Sonuçta dolandırıcı oldukları anlaşılırsa içiniz rahatlar. Genişletmek için tıkla... Eve tebligat gibi bir şey gelmeden korkmaya gerek yok diye düşünüyorum.