Bajaj N250 alınır mı?

babacanalican

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bajaj N250 düşünüyorum. Aslında ilk başta NK250 almak istiyordum ancak kullanıcı yorumları ve parça bulunabilirliği konusundaki endişelerim nedeniyle vazgeçtim. İlk motorum olacağı için parça ve servis ağı daha geniş olduğu için Bajaj'a yöneldim.

Bu noktada Dominar 250 ve N250 arasında kaldım. Ancak ilk motorum olduğu için daha hafif bir model tercih etmem gerektiğini düşündüğümden N250'de karar kıldım. Yine de kafamı kurcalayan bazı noktalar var. Kilometresi yüksek Japon modellere de yönelebilirim ancak Bajaj bana daha temiz bir seçenek gibi geliyor.

Sizce doğru bir tercih mi yapıyorum? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

N250 iyi olur kmsi yüksek bir Japon aldığınızda en ufak arızada servisler ütmeye çalışıyor adamı alırsın ertesi gün bozulur hiç belli olmaz bu işler Bajaj'ın parça fiyatları da belli servis ağıda geniş dediğiniz gibi n250 iyi bir seçenek

Geçmişini bildiğin bir Japon seni üzme ama apaçilik yapılmış bir motosiklet Japon'da olsa başına iş açabilir.Dominar ağırlığı ile dezavantaj yakıt,yağ ve soğutma sıvısı ile 200 kg ağırlığa ulaşıyor diye biliyorum kuru ağırlığı 182kg.N250 güzel bir seçenek olur

Bazı kullanıcılar ise yağ soğutucusunun kötü olduğunu, ikinci el piyasasının zayıf kaldığını ve stop etme problemi yaşandığını söylüyor. Bu konular da kafamı kurcalıyor.

N250 alınır güzel motordur. O bütçede eski japon alınmaz. Alınacak en ucuz ve mantıklı japon cb250r'dır. Temizleri 180-200 bin civarına bulunuyor. Bütçe oralara çıkabiliyorsa tavsiye ederim. Çıkmıyorsa n250 güzel motordur.

Bazı kullanıcılar ise yağ soğutucusunun kötü olduğunu, ikinci el piyasasının zayıf kaldığını ve stop etme problemi yaşandığını söylüyor. Bu konular da kafamı kurcalıyor.
Yağ soğutucusu sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.Adamlar 40-50 derece hindistan sıcağında sürüyorlar.Tek eksi noktası piyasasının olmaması.Stop etme sorunu genelde rodajda olan motorda oluyor.Stop etme sorunu farklı bajaj modellerinde de var.Kronik gibi kısaca

Arkadaşlar merhaba,

Bajaj N250 düşünüyorum. Aslında ilk başta NK250 almak istiyordum ancak kullanıcı yorumları ve parça bulunabilirliği konusundaki endişelerim nedeniyle vazgeçtim. İlk motorum olacağı için parça ve servis ağı daha geniş olduğu için Bajaj'a yöneldim.

Bu noktada Dominar 250 ve N250 arasında kaldım. Ancak ilk motorum olduğu için daha hafif bir model tercih etmem gerektiğini düşündüğümden N250'de karar kıldım. Yine de kafamı kurcalayan bazı noktalar var. Kilometresi yüksek Japon modellere de yönelebilirim ancak Bajaj bana daha temiz bir seçenek gibi geliyor.

Sizce doğru bir tercih mi yapıyorum? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İlk motor için N250 fena değil. O fiyatlara Japon zorlamaya gerek yok. Tecrübe kazanınca ileride güzel bir Japon alırsın.

Kullanılmayan motor almak mantıklı mı sizce? 1.5 senedir yatırıyorlar 2023 model 200 km de motor. Daha önce motor tecrübem olmadığı için soruyorum. Saçma gelebilir sorularım kusura bakmayın.

Kullanılmayan motor almak mantıklı mı sizce? 1.5 senedir yatırıyorlar 2023 model 200 km de motor. Daha önce motor tecrübem olmadığı için soruyorum. Saçma gelebilir sorularım kusura bakmayın.

Bana kalırsa mükemmel nakite dönüştürmeye çalışıyorlar genelde fiyatına göre alınabiir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı