Bajaj Pulsar RS200 158 bin liraya alınır mı?

Lawrus

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda fiyatı 158 bin TL olan RS200 motosiklet alınır mı? Kullanan varsa yorumlarını almak isterim, ilk motorum olacak.

F/P motor. Arkadaşımda var bu motor, denemiştim. Hayatımda sürdüğüm ilk motordu. Dengesi çok hoşuma gitti. Sola sağa motoru yatırırken çok dengeli olduğunu hissettim. Ondan birkaç hafta sonra MT25 kullanmıştım, onda dönüş yaparken gidon döndüğün yöne doğru baskı uyguluyordu. Örneğin sağa dönerken gidon sağa doğru dönme eğilimindeydi. Bırakırsan tam tur döner gibiydi. RS200'de bu olmadı.

Yüksek devirde biraz fazla titriyor gibi geldi bana. Ama dediğim gibi, hayatımda sürdüğüm ilk motor olduğu için belki standart seviyededir...

Şu anda fiyatı 158 bin TL olan RS200 motosiklet alınır mı? Kullanan varsa yorumlarını almak isterim, ilk motorum olacak.

Ben 1 aydır aldım ve kullanıyorum, gayet iyi motor. Parçası çok, aksesuarı çok, kronik sorunları belli ve çözümleride belli, 2. el piyasası iyi. (NS200 ile aynı bloğa sahip olsa da 2. el piyasası daha canlı.)
Kötü diyebileceğim birkaç yönü var 1.si göstergesi çok eski.
2.si titreşimi çok ama ilk motor deneyiminse fark etmeyeceksindir.
3.sü her yerinden ses geliyor. Bunun nedeni titreşim, grenajı titreşimden ses yapıyor, plakalık titreşimden ses yapıyor ama bence ses olarak o kadar kötü değil, sende internetten dinleyebilirsin rölantideki sesini.
4.sü selesi kötü özellikle arka sele oturulacak gibi değil ama kofor sele alabilirsin ve bu sorunda çözülür.

Sadece bu yanları kötü geldi bana, iyi yanları daha fazla bana göre ve ilk motorun olacaksa RS200 yerine NS200ug alman daha mantıklı olabilir. Bunun nedeni NS200ug de vites göstergesi var ve naked. Motor bu düşebilir yeni kullanan biriysen ve düştüğünde grenajı değişmek ek para demek ve koruma demiri RS200'de çok sağlıklı değil motora zarar verebiliyor ama NS200Ug'de bu sorun yok. Eğer iyi yönlerini YouTube videolarından görmedim dersen onları da yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı