CF 250 SR vs Bajaj Pulsar RS200

Taş seker, çalınır, düşersin kırılır her şey olabilir. Arkadaş teknolojik demiş ben hala teknolojiyi anlamadım.

Evet bajaja göre daha teknolojik doğru. Telefonunu bağlayabiliyorsun göstergesinde daha çok şey var. 250 sr da var mı bilmiyorum ama 450 srda navigasyon bile var.

Taş seker, çalınır, düşersin kırılır her şey olabilir. Arkadaş teknolojik demiş ben hala teknolojiyi anlamadım.

Bu güne kadar taş sekip veya motorun devrilip ekranının kırıldığını hiç duymadım Ducati Honda Yamaha da koymasın o zaman taş seker mazallah ekran kırılır, anlamadım demişsiniz anlamak istemeyene nafile çabalar.

Bu güne kadar taş sekip veya motorun devrilip ekranının kırıldığını hiç duymadım Ducati Honda Yamaha da koymasın o zaman taş seker mazallah ekran kırılır, anlamadım demişsiniz anlamak istemeyene nafile çabalar.

Adamın bütçesi olmadığı için SR250 ya da RS200 bakıyor onda da parçalarının pahalı olmaması gerekiyor. Gelmişsin Honda Ducati Yamaha diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir markayı karalamak için yazmıyorum fakat CFMOTO'nun olumsuz kullanıcı deneyimlerini çokça gördüğüm için RS200 tercihim olurdu. Hatta şöyle söyleyeyim RS200'ün tahta gibi selesine oturmak yerine TVS Apache 200'ü tercih ederdim. Senin yerinde olsam. Evet performans bir tık daha düşük gelebilir ama en azından kafan ağrımaz. Çift ABS, kaydırmalı debriyaj, amortisörler shova daha ne olsun al mis gibi sorunsuz problemsiz bin Apache'ye.

Bu arada düşük dediğim performans 154 km/h'yi görüyor. Sıvı soğutmalı.

Sıvı soğutma demişsiniz evet doğru sıvı soğutma olarak geçiyor ama soğutma sıvısı yağ, yani su soğutmalı değil. Yeni yıldan önce 95'e satılırken dediğiniz mantıklıydı ama şu an hem 2. el piyasası hem sağlam bloğu hem parça çokluğu hem de distribütörünün UMA olmamasından RS200 daha mantıklı.
UMA'nın servislerine, garantisine, montajına güvenmek mantıksız bir seçim olur bence. İsotlarda olsa distribütörlük yine tamam denebilirdi ama UMA güven vermiyor bana.

Rs200'üm var memnunum, çocukluk arkadaşımda da 250SR mevcut; yalan yok 250SR saplıyor ama ikisini de uzun süre kullanma şansı olan biri olarak rs200 derim. Soruları dilediğin gibi sorabilirsin, 250SR'ın neyi eksi neyi artı gibi.

Bu arada yukarıdaki gösterge olayı çok komik geldi, sırf gösterge için bu kadar tartışmaya gerek yok.

Rs200'üm var memnunum, çocukluk arkadaşımda da 250SR mevcut; yalan yok 250SR saplıyor ama ikisini de uzun süre kullanma şansı olan biri olarak rs200 derim. Soruları dilediğin gibi sorabilirsin, 250SR'ın neyi eksi neyi artı gibi.

Bu arada yukarıdaki gösterge olayı çok komik geldi, sırf gösterge için bu kadar tartışmaya gerek yok.
Egzoz için dağılması sadece büyük bir sorun diğerleri basit sorunlar 250srde 35k daha fazla verip rs200 alır mısınız ben tercih etmem okadar fiyat farklıyla mantıklı seçenek 250sr şuan için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı