Bajeal 61 tuşlu klavye alınır mı?

Hocam ben hayatta her şeyin basit olanını tercih ederim. Bir fonksiyon tuşunu kullanmak için birden fazla tuşa basmak istemem. Hazır tüm tuşları var olan bir klavye varken, asla sırf küçük ve daha şirin diye işlevsiz, daha karmaşık bir şeyi satın almam.

Dogrudur ama benim acimdan bakarsan da en son hangi oyunda ya da programda F tuslarini kullandigimi ya da numpade ne zaman ihtiyacım oldugunu hatirlamiyorum mesela. Bana gore de numpad, function row ve nav cluster işlevsiz/gereksiz.

Dogrudur ama benim acimdan bakarsan da en son hangi oyunda ya da programda F tuslarini kullandigimi ya da numpade ne zaman ihtiyacım oldugunu hatirlamiyorum mesela. Bana gore de numpad, function row ve nav cluster işlevsiz/gereksiz.
Gereksiz diyebileceğimiz tuşlar kişiden kişiye tabii ki de değişecektir. Ben bu tuşları normal insanlara kıyasla biraz fazla kullanıyorum. Ondan ötürü bu tuşlardan vazgeçemem. Ancak ömrü boyunca parmağı bu tuşlara değmeyenler de vardır elbette.
Benim pek çok kısayolum var F tuşlarında, ayrıca bir şeyler yazarken, bir şeyler okurken de aynı şekilde Page Up, Page Down gibi tuşları bol bol kullanıyorum. Ondan ötürü bana göre bu tuşlar vazgeçilmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı