Hepsinin fiyatına göre değişir.. Dedikleri gibi düşük işinizi görecek bir bilgisayar seti + barkod okuyucu + program lisansı (5-10k arasıdır diye düşünüyorum) Bilgisayarı büyütürseniz fiyatı artar o yüzden kesin bir fiyat veremiyorum..Orta büyüklükte bir bakkala otomasyon için gerekli gereçler nelerdir? Bilgisayarı, barkod okuyucusu, program lisans ücreti vs. hepsi ne kadara mâl olur?
Kendimiz yapabilir miyiz?
Cevabınız arkadaşa mı bana mı bilmiyorum ama ben keyfi olarak yapacağım için programı yaparım kalır en kötü github üzerinden open source paylaşırım onun dışında bahsettiğim gibi ticaret düşünürsem de hazır programı ticarete uygun hale getirip satabilirim..Bahsettiklerinizi AI yardımıyla bir yere kadar yapabilirsiniz. Ama lisans falan o tür şeylere girmeye gerek yok. Büyük ihtimalle C# ile yapacaksınız. IL kaldırma ve obfuscating falan da düşünüyorsanız yapmayın. Eğer amacınız çok büyük değilse, gerektiğinden fazla masrafa gerek yok. Ne zaman uygulama 10dan fazla satarsa dijital imza atabilirsiniz.
Bilgisayar fiyatına çok demişler ve o kadar iyi bilgisayara da gerek yok. GPU'suz bir laptop + 1 monitör bile işini fazlasıyla görür.
Bahsettiklerinin hepsi max 50K ya çözülür. Belki fazla bile. Barkod okuyucu vs. onların fiyatını bilmiyorum ama pahallı değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.