Bakanlığın lahmacun ve pide gibi gıdalardan numune almayacağı haberi doğru mu?

Yıllardır doğru düzgün denetim yok olsa bile işletmelere para cezası verip geçiyorlar.

Misal; Şanlıurfa'da bozulmuş tavukları çamaşır suyunda bekletip daha sonra müşterilere satan işletme en fazla birkaç hafta kapalı kaldı o olaydan sonra tekrar faaliyetlerine kaldıkları yerden devam ediyorlarmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski haber. Geçenlerde bakanlık yalanladı. Teyit sayfasında yalan haber olduğunu yazdı. Numune alınıyor. Caydırıcı cezalar olmadıkça numune alsalar ne olacak? Eski tarım bakanı isimlerini açıklayacağız ceza verilecek dedi ve bir gecede mazi oldu. Keza çevre bakanı bir kaçak yapılaştırmayı helikopterle gazetecilere gösterdi o da gitti. Ülkeyi partiler değil sermaye sahipleri yönetiyor. Ak kara diye atıp tutanlar sadece holigan durumuna düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yazık. 3 kuruş daha fazla kazanmak için milletin sağlığını bozuyorlar. O para onlara hayır getirmez.

Dışarıdan alınam çoğu şey sağlıksız oldu artık.
Düzgün denetleme şart.
Makarna, pirinç gibi karbonhidratların tadı saman gibi, enflasyonun tek etkisi fiyatlara karşı değil belliki.
Makarna güzeldir hocam. Eğer sosunu iyi yaparsan tadı efsane olur.

İfadeler: T21
Geçen hafta kasaptayken birisi leğene salyangoz falan atmış gelmiş adama “abi bunu çekebilir misin?” diyor idi. O adamda Pazardaki köfteci her gün onlarca kişi yemek yiyor oradan. Kasap reddetti tabi. O günden sonra hiç dışarıda etli yemek yemedim.

Bide bizim burada 2-3 ay önce bir eve baskın atmışlardı. Adam tanınan bir köfteci idi. Çatı katından ölü kediler falan çıkmıştı…

En iyiysi evde anne yemeği yemek

Kurban Bayramı öncesi gezerken gittiğim yerdeki buzağılardan bir iki yana salyası akıyordu. Biri şap olmuş bunlar dedi. Belediyeyi aradım. Tatildeler açan yok. Polisi arıyorum bizim alanımız değil diyor haklı olarak. Tarım bakanlığını ara diyorlar onlarda 9 gün tatilde. Tamam da kardeşim tam onların mesaisi olması gereken zamanda herkes tatil. Şimdi bunlara sövsen çoğunun zorunda gider. Hastalanıp ölen olursa kimsenin de umurunda olmaz. Şikayet etsen bile senin bilgilerini almadan işlem yapılmıyor ve temiz çıkarlarsa senden davacı olacaklar. Sende sövme bunlara. Kesim alanında denetleyecek gerçekte biri oldu mu sanki şimdiye kadar sıhhi ve diğer konularda. Formaliteden birine imza ve bahşişle senelerdir bu şekilde gidiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…