Bakım için Monster'a güvenilir mi?

499337

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Laptopun bakım vakti yaklaşıyor. Olay şu benim ailem laptopu açmama karşı. Tamamen hem de. Neyse bana Monster'ın 6 ayda bir bakın hizmetinden yararlan dediler.

Sizce Monster'a bu konuda güvenmeli miyim, bakım için Monster'a vermek hata olur mu? Cihazın başına bir bela gelmez değil mi?

Deneyimlemiş kişiler varsa etiketleyin onları da.

@KeReM BeY

Laptopun bakım vakti yaklaşıyor. Olay şu benim ailem laptopu açmama karşı. Tamamen hem de. Neyse bana Monster'ın 6 ayda bir bakın hizmetinden yararlan dediler.

Sizce Monster'a bu konuda güvenmeli miyim, bakım için Monster'a vermek hata olur mu? Cihazın başına bir bela gelmez değil mi?

@KeReM BeY

Hocam bilgisayarı kendiniz açmanız garantiyi iptal eder Monster'e gönderirseniz ve bilgisayara orada bir şey olursa Monster sizi mağdur etmez ve zararı karşılar Monster'e verin.

@KeReM BeY
Güvenerek verebilirsiniz. Fanları, klavyeyi temizliyorlar. İşlemcinizde kullanılan macun sıvı termal değilse onu da değiştiriyorlar. Endişeniz olmasın yani.

Yani adamların kendi markası zaten. Tanıdık bilgisayarcıya veya kendine güvenmek daha büyük risk. Ben şahsen 2 kez götürdüm, gayet de güzel bakımını yaptırdım sorun yaşamadan.

Hocam bilgisayarı kendiniz açmanız garantiyi iptal eder Monster'e gönderirseniz ve bilgisayara orada bir şey olursa Monster sizi mağdur etmez ve zararı karşılar Monster'e verin.

Saçmalayın bilgisayarın açılması garantiyi iptal etmiyor, kendiniz de ekleme yapabilirsiniz. RAM ekleyip HDD, SSD takabilirsiniz. Monster'ın böyle bir açıklaması yok. Zamanında kendilerine direkt olarak da sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

@KeReM BeY

Gelmez hocam bence teknik destek açısından bayağı iyi bir firma Monster abimdeki monsteri götürmüştük herhangi bir sorun olmadi temizce verdiler cihazi.

Cihazi acmak garantiyi iptal etmiyor. Bugün aradim sordum termal macun aldim kendim yapsam sıkıntı olurmi diye fiziki hasar olmadiktan sonra istedigin yukseltmeyi termal macun yenilemeyi yapabilirsiniz dediler.

Monster'ın servis hizmetlerinin iyi olduğunu okuyoruz genelde ama istisnalarda var tabi. Onun dışında ben kendimden başka kimseye güvenmem bu tarz durumlarda. Hep kendim hallederim işimi.

Monster'ın servis hizmetlerinin iyi olduğunu okuyoruz genelde ama istisnalarda var tabi. Onun dışında ben kendimden başka kimseye güvenmem bu tarz durumlarda. Hep kendim hallederim işimi.
O da doğru ama ailem izin vermiyor.
Güven diyen çok zaten marka kendi markaları o zaman veririm.

@KeReM BeY

Ben bakım için kullanmıştım Ankara'da, memnun kaldığımı söyleyebilirim. Fakat bazen istisnalar oluyor internette gördüğüm kadarıyla ama az sayıda diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı