Bakımı kolay kedi önerisi

• Konuyu başlatan rebatr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 589

rebatr

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir kedi almak istiyordun ve ailemi sonunda ikna etmeyi başardım. Bakımı kolay olan, aşırı masrafı olmayan bir kedi istiyorum. Alışması için yavru olarak alacağım zaten, ev 260 metrekare olduğu için alan sıkıntısı yok yani hayvan evde rahatça gezebilir, önerilerinizi bekliyorum. Satın almak istemiyorum sahipleneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi önerisi? Kedi kedidir çok bir farkı olmaz sadece görünüşü farklı olur ırkından dolayı. Sokak kedisi ile scottish arasındaki tek fark görünüş. Herhangi bir kedi sahiplenebilirsin.

Bakımı kolay olan kedi nasıl oluyor anlamadım.

İllaki çevrenizde yavrulayan bir kedi vardır sütten kesildiği zaman yavruyken sahiplenebilirsiniz. Lütfen sokaktan sahiplenin.

Kedi önerisi? Kedi kedidir çok bir farkı olmaz sadece görünüşü farklı olur ırkından dolayı. Sokak kedisi ile scottish arasındaki tek fark görünüş. Herhangi bir kedi sahiplenebilirsin.
Scottish kronik hasta bir ırk. Bakımı diğer türlerden daha zor.

Sokak kedisi al daha dirençli oluyorlar her şeye karşı. Sarı olanlardan eve sokarsan pişman olursun ama. Tekir ya da siyah beyaz tiplerden alabilirsin. Cins alma.

Sarılar bildiğin şımarık hiperaktif çocuk profili :D eğlenceli ama bakımı zor evin içinden geçer.

Sarılar bildiğin şımarık hiperaktif çocuk profili. :D Eğlenceli ama bakımı zor evin içinden geçer.

Arkadaşınki ocağı yakmayı, suyu açmayı falan öğrenmişti. Faturaları hayal edemezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı