Bakımsız olmam insanları neden ilgilendiriyor?

Keşke hayatında sana ilgi veren biri olsaydı da ondan alacağın ilgiyi bizden istemeseydin.
Wer bana ilgi hocam.
Sabah 6 akşam 6 mesaide günlük 30 tl ye çalıştım
Valla sürekli depresyona girdiğini söyleyen yaşama sevinci olmadığını söyleyen ve mutsuz insanlar görüyorum ne hikmetse hepsi de benden kaliteli yaşıyormuş baksana şu konu ne kadar dikkat çekti. Siz depresyondaysanız, hayatı sevmiyorsanız ben neyim yahu

Son düzenleme:
Kanka yaşıyor musun?

Yaşayan bir ölüsün dostum.

Dosya Ekleri

• IMG-20250417-WA0002.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 53
sen kesin 28 Weeks Later filminde ki zombilere benziyorsundur hocam. kusura bakma ama iyi bir şey denmez denemez şu konuya. yüze su çarptırmamak sorunmu bilmiyorum ama banyonuda yap, dişini de fırçala yani bu kadar pis yaşanmaz hocam.

Ne yaşadığın bizi ilgilendirmez de en azından bir deodarant sıkın be kardeşim. Sonra toplu taşımalarda çok kötü kokuyorsunuz, yanınıza bile yaklaşılmıyor. Elinizde su imkanı varken banyo yapmıyorsunuz. Bu nimeti değerlendirin. Afrika'daki insanlar su bile bulamıyor. En azından bir deodarant sıkın, arada sırada insan içine çıkıyorsunuz sonuçta.

kendini öldürmemiştir umarım kanka bak eğer toplumdaki insanlarla iyi uyum sağlamazsan toplum tarafından dışlanırsın buda kokma mevzusuna denk geliyor eğer sen kokarsan kimse senle konuşmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…