Bakımsız olmam insanları neden ilgilendiriyor?

Sonuçta ben halimden memnunum.

Tabi ki kendi kararın ama etrafımda pis birini tutmamakta muhatap olduğun kişilerin kararı.
Bakım yapmaktan aciz insan kendine saygısı olmayan insandır; kendine saygısı olmayana bende saygı duymam.

Keşke hayatında sana ilgi veren biri olsaydı da ondan alacağın ilgiyi bizden istemeseydin.
Wer bana ilgi hocam.
O zaman açık konuşayım hayatta hiçbir yere gelmemiş vasıfsız bir insansın.
Eğitim durumun ne bilmiyorum ama tembelliğe alışmışsın askerde seni adam ederler rahat olabilirsin.
Yada sanayide sadece birkaç hafta yağların altına yatman seni adam edebilir.
Hayatta hiç 5 kuruş para için saatlerini satmamışsın belli.
Sabah 6 akşam 6 mesaide günlük 30 tl ye çalıştım :D
Valla sürekli depresyona girdiğini söyleyen yaşama sevinci olmadığını söyleyen ve mutsuz insanlar görüyorum ne hikmetse hepsi de benden kaliteli yaşıyormuş baksana şu konu ne kadar dikkat çekti. Siz depresyondaysanız, hayatı sevmiyorsanız ben neyim yahu :)

Son düzenleme:
Wer bana ilgi hocam.

Sabah 6 akşam 6 mesaide günlük 30 tl ye çalıştım :D
Valla sürekli depresyona girdiğini söyleyen yaşama sevinci olmadığını söyleyen ve mutsuz insanlar görüyorum ne hikmetse hepsi de benden kaliteli yaşıyormuş baksana şu konu ne kadar dikkat çekti. Siz depresyondaysanız, hayatı sevmiyorsanız ben neyim yahu :)
Kanka yaşıyor musun?

18 yaşındayım ve kendimi hiç önemsemiyorum yaklaşık 4 aydır gerçek bir insanla ne reelden ne sanaldan hiç konuşmadım. Şimdi yazacağım şeyler ise 4 senelık hayatımın sadece 1 aylık özeti, 2 haftadır banyo yapmıyorum, dişlerimi fırçalamayalı 3 hafta oldu, sabah kalkınca yüzüme su serpmeyeli 5-6 ay civarı oldu, yaklaşık 1 haftadır gözümün aynı yerindeki çapaklar hala olduğu yerde duruyor, saçım başım dağınık, okulum 3 aydır açıkken benim 53 gün devamsızlığım vardı şu an bile Online derslere pek girdiğim söylenemez. Hayattaki tek amacım bugün hatta bugün bile değil sadece yarım saat içinde ölmemek. Evet hedefim bu yarım saat sonra ölmemek için yaşıyorum, onun dışında tamamen doğaçlama hayattayım diyebilirim. Ailemle yaşıyorum ve günlük rutinim ise akşam 6'da yatıp ertesi gün sabah 6-7 gibi uyanmak yani günde 13 saat banko uyuyorum uyandıktan sonra ise (zaten kişisel bakımımı ne kadar önemsemediğimi yukarıda anlattım) bilgisayara, telefona bakıp sigara içiyorum ve evet sigara dışında son 4 senem tam olarak böyle geçti. İnsanlar beni böyle görünce ailem dahil benden iğreniyor fakat anlamıyorum yani benim kendimim önemsememem neden diğer insanların dikkatini çekiyor ki? Sonuçta ben halimden memnunum etrafımda hiç insan yok, kendimden de iğrenmiyorum var mı aranızda benim gibi olan?
Yaşayan bir ölüsün dostum.

Dosya Ekleri

• IMG-20250417-WA0002.jpg
    IMG-20250417-WA0002.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 53
sen kesin 28 Weeks Later filminde ki zombilere benziyorsundur hocam. kusura bakma ama iyi bir şey denmez denemez şu konuya. yüze su çarptırmamak sorunmu bilmiyorum ama banyonuda yap, dişini de fırçala yani bu kadar pis yaşanmaz hocam.

Ne yaşadığın bizi ilgilendirmez de en azından bir deodarant sıkın be kardeşim. Sonra toplu taşımalarda çok kötü kokuyorsunuz, yanınıza bile yaklaşılmıyor. Elinizde su imkanı varken banyo yapmıyorsunuz. Bu nimeti değerlendirin. Afrika'daki insanlar su bile bulamıyor. En azından bir deodarant sıkın, arada sırada insan içine çıkıyorsunuz sonuçta.

kendini öldürmemiştir umarım kanka bak eğer toplumdaki insanlarla iyi uyum sağlamazsan toplum tarafından dışlanırsın buda kokma mevzusuna denk geliyor eğer sen kokarsan kimse senle konuşmak istemez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı