M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #1 Kasalarımı satışa çıkardım ve bakiyeleri hemen yüklendi Steam cüzdanıma. Hemen kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir süre mi geçmesi gerekiyor süreç nasıl işliyor acaba?
Kasalarımı satışa çıkardım ve bakiyeleri hemen yüklendi Steam cüzdanıma. Hemen kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir süre mi geçmesi gerekiyor süreç nasıl işliyor acaba?
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 6 Eylül 2023 #2 Evet direkt kullanabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 6 Eylül 2023 #3 Hocam istediğiniz zaman kullanırsınız bakiyeyi, neyi sormak istediniz tam olarak anlamadım. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 6 Eylül 2023 #4 mbatuhanbolat06 dedi: Hemen kullanabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile evet. Artı 0 Eksi
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 Beklemenize gerek yok. İstediğiniz zaman istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #6 Aras the Great dedi: Hocam istediğiniz zaman kullanırsınız bakiyeyi, neyi sormak istediniz tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için )))) Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Hocam istediğiniz zaman kullanırsınız bakiyeyi, neyi sormak istediniz tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için ))))
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 mbatuhanbolat06 dedi: Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için )))) Genişletmek için tıkla... Buy order fiyatına koyduysanız direkt satılır. Normal fiyattan da alanlar oluyor bazen. Artı 0 Eksi
mbatuhanbolat06 dedi: Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için )))) Genişletmek için tıkla... Buy order fiyatına koyduysanız direkt satılır. Normal fiyattan da alanlar oluyor bazen.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 6 Eylül 2023 #8 mbatuhanbolat06 dedi: Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için )))) Genişletmek için tıkla... En ucuz fiyata koyduysanız satılır hızlı. Artı 0 Eksi
mbatuhanbolat06 dedi: Hemen bakiye düşmüş meğerse adamlar saniyesinde almış kasayı bu kadar hızlı satılmasını beklemiyordum daha önce hiç satmadığım için )))) Genişletmek için tıkla... En ucuz fiyata koyduysanız satılır hızlı.
KS KS M mbatuhanbolat06 Hectopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #9 Aras the Great dedi: En ucuz fiyata koyduysanız satılır hızlı. Genişletmek için tıkla... aynen piyasadan uyguna bıraktım Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: En ucuz fiyata koyduysanız satılır hızlı. Genişletmek için tıkla... aynen piyasadan uyguna bıraktım