Steam Bakiyeyi nakite çevirme

kurukafa11

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de 48TL bakiyem mevcut bunu nakite çevirmek istiyorum. Biliyorum çok az bir para ama içeride kalmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
48 liranın altında bir oyun almak isteyen arkadaşınız varsa oyunu ona hediye edebilirsiniz, o da size nakit olarak verebilir.

Bende de 1436 TL var %10 indirimle nakite çevirmek istiyorum. İlgilenen varsa yazsın. İstanbul içi elden teslim olur sadece. Başakşehirdeyim.
Bu ilan için konu açmanız lazım. Bu arada nakite dönüştürmeyi Steam üzerinden genellikle oyun hediye etmek şeklinde yapıyorlar. Hesapta olan parayı nasıl elden teslim vereceksiniz merak ettim. Bir şekilde teslim etseniz de piyasa %20/25 indirim üzerinden gidiyor. Alıcı bulmanız sıkıntı.

Bende de 1436 TL var %10 indirimle nakite çevirmek istiyorum. İlgilenen varsa yazsın. İstanbul içi elden teslim olur sadece. Başakşehirdeyim.

Hocam kart ile para transferi varken neden yüz yüze nakit tercih ettiğinizi anlamış değilim ama bu yüzden ve %10 indirimden dolayı satamayacağınızı düşünüyorum ayrıca kendi konunuzu açmanız gerek forumun kurallarına göre.

İstanbul içinde belirlenen mevkiide buluşup nakit alıp oyunu da aynı anda mobil uygulama üzerinde hediye edeceğim.olay bu .
Başkasının konusu üzerinden ilan açmadım ; yeri gelmişken bende böyle birşey aradığımı yazdım biraz detay vermiş olabilirim.

İstanbul içinde belirlenen mevkiide buluşup nakit alıp oyunu da aynı anda mobil uygulama üzerinde hediye edeceğim. Olay bu.
Başkasının konusu üzerinden ilan açmadım; yeri gelmişken bende böyle bir şey aradığımı yazdım biraz detay vermiş olabilirim.

Bu şekilde biriyle anlaşacağınızı pek sanmıyorum ayrıca yaptığınız forum kurallarına aykırı. Bunu anlamanın nesinde bu kadar zorluk çektiğinizi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı