N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 3 Şubat 2013 #1 Herkes başından geçen bakkal hikayelerini anlatabilir mi? Okuması zevkli oluyor Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2013
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2013 #2 Adamdan antivirüs programı almaya gittiğimde ESET al abi Kaspersky ile bir farkı yok demişti... Artık anti virüs programlarına para vermiyorum 2 3 sene önce falan olmuştu
Adamdan antivirüs programı almaya gittiğimde ESET al abi Kaspersky ile bir farkı yok demişti... Artık anti virüs programlarına para vermiyorum 2 3 sene önce falan olmuştu
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Şubat 2013 #3 Bir kere Level'da okumuştum, senin işlemci kasıyor diye Core 2 Quad söküp, Core 2 Duo takmışlardı bir mağdura
Bir kere Level'da okumuştum, senin işlemci kasıyor diye Core 2 Quad söküp, Core 2 Duo takmışlardı bir mağdura
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Şubat 2013 #4 Şişli'deki Capser bayisi (artık kapandı) bilgisayarımdan parça çalmıştı. 64 MB RAM vardı, tamirden sonra 32 MB'ını sökmüşler...
Şişli'deki Capser bayisi (artık kapandı) bilgisayarımdan parça çalmıştı. 64 MB RAM vardı, tamirden sonra 32 MB'ını sökmüşler...
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 3 Şubat 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Şişli'deki Capser bayisi (artık kapandı) bilgisayarımdan parça çalmıştı. 64 MB RAM vardı, tamirden sonra 32 MB'ını sökmüşler... Genişletmek için tıkla... Eee sonrasi yok mu Recep abi ? Sayfaları yırtılmış kitap gibi
Recep Baltaş dedi: Şişli'deki Capser bayisi (artık kapandı) bilgisayarımdan parça çalmıştı. 64 MB RAM vardı, tamirden sonra 32 MB'ını sökmüşler... Genişletmek için tıkla... Eee sonrasi yok mu Recep abi ? Sayfaları yırtılmış kitap gibi
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #6 Ben daha önce bakkal kazıkları falan çok yemeye çalıştım ancak sadece 1 tanesini yedim. O da 9800 GT'li sistem satmışlardı bana. Yani bakkal kazığı görmedim, daha doğrusu göremedim. Daha kazık görmeden çok hızlı atıldım Technopat'a. Ancak benim burada bir bakkal olayım var, okudun mu bilmiyorum. https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/5965-iste-bir-bakkal-olayi.html Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2013
Ben daha önce bakkal kazıkları falan çok yemeye çalıştım ancak sadece 1 tanesini yedim. O da 9800 GT'li sistem satmışlardı bana. Yani bakkal kazığı görmedim, daha doğrusu göremedim. Daha kazık görmeden çok hızlı atıldım Technopat'a. Ancak benim burada bir bakkal olayım var, okudun mu bilmiyorum. https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/5965-iste-bir-bakkal-olayi.html
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #7 Sistem topluyordum, HD 6850 olsun dedim. HD 4850'de iyidir hem aynısının daha ucuzu dedi...
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 3 Şubat 2013 #8 Arkadaşlar, biraz heyecan katalım
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2013 #9 Gerilim müzikleri falan mı? O zaman sen bu müziği aç ve müzik çalarken mesajları oku. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Gerilim müzikleri falan mı? O zaman sen bu müziği aç ve müzik çalarken mesajları oku. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 3 Şubat 2013 #10 Bu sitede pişmesem çok bakkal olayı ile karşılaşırdım ama neyseki yaşanmadı 2 Toshiba laptop ile o devri kapadık
Bu sitede pişmesem çok bakkal olayı ile karşılaşırdım ama neyseki yaşanmadı 2 Toshiba laptop ile o devri kapadık