Bakkal hikayeleri

Bir bakkala 1500 TL'lik bir sistem toplamasını istemiştim. Bana i3'lü sisteme 9500 GT koyup bana bu sistem seni 3 4 yıl idare eder, oyunları orta yüksek ayarda çok rahat açarsın demişti. Ve bana 1500 TL'ye toplanacak en iyi sistemin o olduğunu söylemişti. Çoban sandı sanırım beni...

Benim de RAM' lerim bozulmuştu. 1-2 ay idare etmek için ikinci el RAM almak için bakkala girdim. Adama dedim ki:

- Abi benim RAM' ler bozuldu bana 1 GB RAM verebilir misin dedim.

Adam bana dedi ki:

-RAM' in bozuk olduğunu nerden biliyorsun? Bi format çekeyim de ondan sonra RAM' in bozulup bozulmadığı anlaşılır dedi.

Ben ne yaptım tabi, oradan o RAM' leri almadan çıktım.

Arkadaşlar, şimdi düşündümde bazı arkadaşlar yanlış anlıyabilirler. Burda amaç eskiden yediğimiz kazık veya komik olayları anlatarak, o günkü olaylara gülüp geçmek, dahada uyankık olmak ve cahilliğe direniştir. 'Ekşın' hadi bakalım :D

Bakkal amca, oyunlarda bilgisayar donuyor.
-Kasanın arkasını çevir bakam yavrum. Bunun ekran kartı yok 100 TL.
-100 TL verince oynar mıyım her oyunu.
-Tabi tabi. İçerisinden geçenler = "Bok oynarsın :D".

Bende bir bakkala girip 2000 liraya nasıl bir sistem toplanır işlemcisi ne olur demiştim (maksat öğrenmekti) oda bana i3 takarız istediğin kadar oyun oynarsın demişti.

Konu öldü sayılır arkadaşlar, sağolun :D Hikayelerimiz bu kadarmış battık hayırlara vesileyle. Neyse Yaşar Kemal devam edeyim ben, hayallerim gerçek olmadı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı