Bakkala otomasyon nasıl yapılır?

One Face

Kilopat
Orta büyüklükte bir bakkala otomasyon için gerekli gereçler nelerdir? Bilgisayarı, barkod okuyucusu, program lisans ücreti vs. hepsi ne kadara mâl olur?

Kendimiz yapabilir miyiz?

Proje fikri arıyorsan gel girelim bir yapay zeka projesine bana da bir buddy lazım

Proje fikri arıyorsan gel girelim bir yapay zeka projesine bana da bir buddy lazım
Kanka yapay zeka konusunda herkes oraya yöneliyor ama sana bi tüyo vereyim. Vertical Ai Agents üzerine ilerle )

Kanka yapay zeka konusunda herkes oraya yöneliyor ama sana bi tüyo vereyim. Vertical Ai Agents üzerine ilerle )
Tavsiye için teşekkürler fakat ben zaten bir yılı aşkındır yapay zeka tarafında çalışıyorum ve bahsettiğim proje bunun üzerineydi

Orta büyüklükte bir bakkala otomasyon için gerekli gereçler nelerdir? Bilgisayarı, barkod okuyucusu, program lisans ücreti vs. hepsi ne kadara mâl olur?

Kendimiz yapabilir miyiz?
Koy başına mahalleden bi çocuk kandırırsın çikolatayla, al sana otomasyon. Masraf: günlük 1 çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…