Proje fikri arıyorsan gel girelim bir yapay zeka projesine bana da bir buddy lazımYok kendim zaten yazılımcıyım. Proje fikri oldu gibi bir şey sizin konunuz. Keyfi olarak yaparım belki duruma göre satışını da yapabilirim. Satışını vs yapacaksam bi 10 günlük deneme süresi veririm sonra lisans ücreti gibi bir şey. Ama küçük kuruluşlar için de 1 hesapta 2 monitör lisansı gelir tek ücretle daha fazlası varsa ek ücret vs alırım gibi. Satışı pek olmaz gibi ama keyfe keder bi proje yapmış olurum
Kanka yapay zeka konusunda herkes oraya yöneliyor ama sana bi tüyo vereyim. Vertical Ai Agents üzerine ilerleProje fikri arıyorsan gel girelim bir yapay zeka projesine bana da bir buddy lazım![]()
Tavsiye için teşekkürler fakat ben zaten bir yılı aşkındır yapay zeka tarafında çalışıyorum ve bahsettiğim proje bunun üzerineydiKanka yapay zeka konusunda herkes oraya yöneliyor ama sana bi tüyo vereyim. Vertical Ai Agents üzerine ilerle)
Koy başına mahalleden bi çocuk kandırırsın çikolatayla, al sana otomasyon. Masraf: günlük 1 çikolataOrta büyüklükte bir bakkala otomasyon için gerekli gereçler nelerdir? Bilgisayarı, barkod okuyucusu, program lisans ücreti vs. hepsi ne kadara mâl olur?
Kendimiz yapabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.