Bakkal'dan kasayı alırken nelere dikkat edilmeli?

• 1- Çalışıyor mu diye kontrol et.
  • 2- RAM'lerini kontrol et bakkalların genelde çaldığı eşyadır, RAM.
  • 3-Kasa fanını kontrol et Ters takmış olabilir.
  • 4- CPU fanını kontrol et 1-2 tane tırnağını takmamış olabilir ve işlemci ısınabilir ve işlemcinin ömrü azalır. (En önemlisi)
  • 5-Ekran kartının fanlarını kontrol et dönüyor mu diye.
  • 6-Genel bütün PC bağlantılarını kontrol et.
  • 7-Bugün de bir arkadaşımızı bakkaldan kurtardık. :)

Belki güvenilir bir yer neden herkese görmeden veya bilmeden bakkal diye suçluyorsunuz . Bazıları haklısınız bakkal gibi yerler ve birseyden anlamıyolar . Bence böyle konu açarken bakkalın resmini çekip koysun bari ona göre bakkal diyelim [emoji23]

Belki güvenilir bir yer neden herkese görmeden veya bilmeden bakkal diye suçluyorsunuz . Bazıları haklısınız bakkal gibi yerler ve birseyden anlamıyolar . Bence böyle konu açarken bakkalın resmini çekip koysun bari ona göre bakkal diyelim [emoji23]

Kitabı kapağa bakarak sorgulamaya giriyor biraz hocam bu dediğiniz :D 4 Fanlı ekran kartı varsa dediğiniz doğrudur. Sağlam hikaye uydurdular.

• 1- Çalışıyor mu diye kontrol et.
  • 2- RAM'lerini kontrol et bakkalların genelde çaldığı eşyadır, RAM.
  • 3-Kasa fanını kontrol et Ters takmış olabilir.
  • 4- CPU fanını kontrol et 1-2 tane tırnağını takmamış olabilir ve işlemci ısınabilir ve işlemcinin ömrü azalır. (En önemlisi)
  • 5-Ekran kartının fanlarını kontrol et dönüyor mu diye.
  • 6-Genel bütün PC bağlantılarını kontrol et.
  • 7-Bugün de bir arkadaşımızı bakkaldan kurtardık. :)

İşte bu hocam sağolun.

Aslında arkadaş o 7 maddeyi kontrol edebilecek kapasitedeyse parçaları da toplayabilir diye düşünüyorum :)

Topladım zaten, Kablo düzenlemeden bir şey anlamadığım için adama bıraktım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı