Bakkalın Intel İşlemci Önermesi

Ben R7 370 almak istemiştim Vatan Bilgisayar'a gidemem diye. Elimde var demişti. Aldım 650TL'ye faturaya bakıyorum Vatan Bilgisayar..

Bence o bakkal işinden biraz anlıyor GTX 750 Ti ve X4 840'tan ucuza f/p bilgisayarı olabilir.
Fiyat olarak fazla istiyorda ondan bakkal.

Kazık atmak değilde cahillik... Yıllardır AMD işlemci konusunda vasat olduğu için bu seriyide öyle sanıyorlar. Dedikleri doğru değil. Tavsiyem montajı kendin yapman.
Hocam montajı yapamıyorum. İnternetten bakıp yapsam da BİOS gibi şeyler var. Onlar hakkında en ufak bir bilgim yok. Başka bir bilgisayarcıya montajlatmam daha mı doğru olur?

Son düzenleme:
Parçayı kendin alacağına internetten sipariş etmeyi düşünmedin mi?
Sinerji, Inventus, İtopya gibi sitelere havale yapabilirsin eğer nakit varsa elinde. Kartla taksit de olabilir.

Sana montajlayıp gönderiyorlar, kafanı rahat ettiriyorlar. Bilgisayarcılara bulaşma. En ufak ne olursa olsun bulaşma.

Kazık atmak değilde cahillik... Yıllardır AMD işlemci konusunda vasat olduğu için bu seriyide öyle sanıyorlar. Dedikleri doğru değil. Tavsiyem montajı kendin yapman.
Kesinlikle, çoğu bilgisayarcının Ryzen'dan haberi yok olsa bile araştırmamışlardır bu biraz işgüzarlık ve cahillikten. Kendisi iyi bir şey yaptığını sanıyor ama değil.

Kulak asma bence. Al Ryzen 5 1600X'i tak şunu de ver 30 TL gel evine. Milleti yolma peşinde çoğu. Ama bence o abinin kötü bir niyeti yok. Sadece bilmiyor olabilir.

Benim bulunduğum yerdeki bakkallarda GTX 750 Ti ekran kartı ve Athlon X4 840 var.

Bizim oradaki bakkalada 970 var.

Niye İntel işlemci almak suç mu? Güncel olan Kaby Lake ve Skylake mimarili İntel işlemcileri alınabilir modeller. Ryzen daha güncel ve saf işlemci olarak rakiplerine göre daha güçlü oldukları içinde daha tercih edilebilir modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…