Hani elindeki intel işlemciyi satacaktır dediniz ya. Arkadaş oraya sadece montajı yaptıracak galiba.Tam olarak ne demek istiyorsunuz?
Hani elindeki intel işlemciyi satacaktır dediniz ya. Arkadaş oraya sadece montajı yaptıracak galiba.Tam olarak ne demek istiyorsunuz?
Fiyat olarak fazla istiyorda ondan bakkal.Ben R7 370 almak istemiştim Vatan Bilgisayar'a gidemem diye. Elimde var demişti. Aldım 650TL'ye faturaya bakıyorum Vatan Bilgisayar..
Bence o bakkal işinden biraz anlıyor GTX 750 Ti ve X4 840'tan ucuza f/p bilgisayarı olabilir.
Yok hocam ben parçaları kendim alacağım. Montajı bilgisayarcıya yaptıracağım ama almadan bir gidip bilgi alayım,sistemde bir eksik var mı acaba dedim. Adam intel fanboyu çıktı.[emoji4]Muhtemelen elinde Skylake işlemci kalmış ve bunu size satmak istiyor.
Hocam montajı yapamıyorum. İnternetten bakıp yapsam da BİOS gibi şeyler var. Onlar hakkında en ufak bir bilgim yok. Başka bir bilgisayarcıya montajlatmam daha mı doğru olur?Kazık atmak değilde cahillik... Yıllardır AMD işlemci konusunda vasat olduğu için bu seriyide öyle sanıyorlar. Dedikleri doğru değil. Tavsiyem montajı kendin yapman.
Kesinlikle, çoğu bilgisayarcının Ryzen'dan haberi yok olsa bile araştırmamışlardır bu biraz işgüzarlık ve cahillikten. Kendisi iyi bir şey yaptığını sanıyor ama değil.Kazık atmak değilde cahillik... Yıllardır AMD işlemci konusunda vasat olduğu için bu seriyide öyle sanıyorlar. Dedikleri doğru değil. Tavsiyem montajı kendin yapman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.