Steam Balatro $6.39 USD

Oyunların küçük boyutlu olması yada çok yüksek grafik barındırmamasıyla fiyat endeksini bir tutmak çok mantıklı gelmiyor bana. Size kendini oynattırması ve aldığınız keyifle endekslemeniz lazım. Dikkat ediyorum böyle küçük boyutlu oyunlara veya basit grafik oyunlara fiyat etiketi fazla yakıştırması yapılıyor genelde. Bu oyunda harcadığım sürenin yarısından azını büyük AAA oyunlarına harcamışımdır mesela, üstelik fiyatları 50-60 dolar bandında. Gayet uzun süreler vakit geçirebileceğiniz şuan ki fiyatınıda sonuna kadar hakeden bir oyun.

Oyunların küçük boyutlu olması ya da çok yüksek grafik barındırmamasıyla fiyat endeksini bir tutmak çok mantıklı gelmiyor bana. Size kendini oynattırması ve aldığınız keyifle endekslemeniz lazım. Dikkat ediyorum böyle küçük boyutlu oyunlara veya basit grafik oyunlara fiyat etiketi fazla yakıştırması yapılıyor genelde. Bu oyunda harcadığım sürenin yarısından azını büyük AAA oyunlarına harcamışımdır mesela, üstelik fiyatları 50-60 dolar bandında. Gayet uzun süreler vakit geçirebileceğiniz şu anki fiyatınıda sonuna kadar hak eden bir oyun.

Hak veriyorum.

@CS Relboron, tabii ki haklısınız. Bu oyunu sevsem 10+ dolar bile verirdim. Benim için daha da düşmesi gerekiyor.

@CS Relboron, tabii ki haklısınız. Bu oyunu sevsem 10+ dolar bile verirdim. Benim için daha da düşmesi gerekiyor.
Herhangi bir oyun için daha çok indirim bekleyebilirsin buna lafım yok. Örnek veriyorum Mafia The Old Country 40 dolar şuan. Güzel oyun mu evet, grafikler vesaire iyi mi evet iyi. Fakat bana sunduğu oyun süresi 10-12 saat. Bunun yanında 6.40 dolarlık bir oyunun bana sunduğu oynanış süresi sınırsız desem yeridir. Çünkü biten bir oyun değil. 1 hafta boyunca oyna sıkıldın kapat, 1 ay sonra gir tekrar oyna. Çünkü aynı şeyleri görmeyeceksin. Yapı itibariyle farklı şeyler sunacak. O yüzden fiyatın içeriğe göre endeksli olarak düşünülmesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı