Balatro öldü mü?

kornstyla

Decapat
Balatro'nun durumu ve geleceği sizce nasıl? Oynanır mı, ölü oyun mu yoksa bir süre daha gider sonra kimsenin oynamadığı bir oyun haline mi gelir? Görüşlerinizi merak ediyorum.

Hocam başka oyundan bahsediyorsunuz bence, balatro tek oyunculu poker oyunu yani, online yok zaten.

Online mod olmayan bir oyunun ölmesinin mümkünatı yok bence. Oyuncu sayısı evet, azalır ama bu sizi etkileyen bir etken değil.

Oyun tek oyunculu hocam.
Biliyorum hocam.

Hocam başka oyundan bahsediyorsunuz bence, balatro tek oyunculu poker oyunu yani, online yok zaten.
Kimse oynamasa ne olur sevdiğiniz sürece oynamaya devam edebilirsiniz tek oyunculu oyun.
Online mod olmayan bir oyunun ölmesinin mümkünatı yok bence. Oyuncu sayısı evet, azalır ama bu sizi etkileyen bir etken değil.
Evet tek oyunculu olduğu için kimse oynamasa bile oynayabilirim ama doğal olarak oynayan, seven kişi sayısı ne kadar fazla olursa oyuna olan destek, reklam, güncelleme falan o kadar fazla olur. Kimse oynamazsa veya az oyuncusu olursa zamanla biter gider güncelleme vs. almaz. Bu yüzden sormuştum aslında soruyu.

Aynı zamanda keyifli bir oyun mudur? Daha önce hiç bu tarz bir oyun oynamadım ama grafikleri olsun alışık olmadığımız bir türde olması olsun ilgimi çekmedi değil.

Hocam soruyu ''Hype'ı/Heyecanı bitti mi" diye sorsanız daha mantıklı olurdu. Evet heyecanı bitti biraz ama siz 10 yıl sonra bile girseniz oyundan alacağınız zevk muhtemelen değişmez. Oyun single player olduğu için de yapımcı için güncelleme getirmesi açısından hiçbir fark yaratmaz. Örnek: Slay the Spire, uzun bir süreç boyunca oyun desteklendi ve güncellendi ama bu süreçte oyun sürekli gündemde de değildi single player bir oyun olduğu için. Single player oyunlar sürekli konuşulmaz oynanır ve belirli bir kitlesi oluşur sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı