hocam nasıl yapıcaz gamepass'e?Game Pass için yama eklendi.
Hocam nasıl yapacağız Game Pass'e?
Teşekkürler elinize sağlık.Moda ait GitHub sayfasında rehberi düzenledik. Kurulum paragrafında, "Windows kullanmıyorsanız veya manuel olarak yapmak istiyorsanız" seçeneğine tıklarsanız Xbox Game Pass için rehberi görebilirsiniz.![]()
İndirilen dosyalar değil. Oyunun yüklü dosyalarına rehberdeki gibi göz attığında Assets klasöründe bir pencere açıyor.gamepassde nasıl yapıldıgını anlayamadım indirilen dosyalarda assest yok
manuel kurulumdaki adımları izleyerek yaptım.
Hiç deneme veya kontrol fırsatımız olmadı ama uyumlu olacağını düşünmüyorum.Nintendo switch versiyonuna uyumlu mu
Eki Görüntüle 2432482
kurulum
- Dosyayı indirin Balatro_TR_Windows.bat
- İndirmiş olduğunuz Balatro_TR_Windows.bat dosyasına çift tıklayın
Windows Defender dosyanın çalışmasını engelleyebilir. Önce ek bilgi ardından yine de çalıştır seçeneğine tıklayın.- Sprite'ları (kartlar, paketler vs.) Çevirmek istediğinizi onaylamak için y (veya n) yanıtını verin.
- balatro'yu Steam'den başlatın ve sağ alttan Türkçe dilini seçin. Tebrikler, balatro için Türkçe yamayı yüklediniz
(alternatif) Balatro.exe üzerinde 7ZIP kullanarak
Yama linki: Releases · ceeprus/balatro-turkish-translations
- 7zip indirin. Hayır, WinRAR çalışmıyor.
- balatro'yu kapatın.
- Arşivi indirin Balatro_TR_Manual_Install.zip
- Balatro'nun yüklü olduğu klasöre gidin. (örneğin: SteamLibrary\steamapps\common\Balatro\).
Balatro'nun nerede olduğunu bilmiyorsanız, Steam kütüphanenizdeki Balatro'ya sağ tıklayıp yönet ve ardından yerel dosyalara göz at seçeneğine tıklayabilirsiniz.- Balatro.exe'ye sağ tıklayın, ardından 7-ZIP menüsünde arşivi aç seçeneğine tıklayın.
- 7ZIP içinde localization klasörünü açın.
- Adım 3'te indirdiğiniz arşivdeki localization klasöründen TR. Lua dosyasını sürükleyip bırakın ve dosyanın kopyasını onaylayın.
- Game. Lua'yı orijinal dosyası ile değiştirin.
- Aynı şekilde resources/textures klasöründeki oyun görsellerini de 3. adımda indirdiğiniz arşivin localization/assets klasöründekilerle değiştirin. yalnızca arşivimizdeki mevcut resimleri değiştirin ve diğerlerini silmeyin.
- oyunu başlatın henüz yapmadıysanız, sağ alttaki düğmeyi kullanarak Türkçe dilini seçin. Tebrikler, Balatro'yu Türkçeye çevirdin
Virustotal
Eki Görüntüle 2432493
Eki Görüntüle 2432494
Eki Görüntüle 2432490
Eki Görüntüle 2432491
Eki Görüntüle 2432492
Korsan sürümlerle çalışmama ihtimali olabilir, manuel (alternatif) kurulumu deneyin.Kusura bakmayın galiba korsan indirme ile çalışmıyor yoksa ben mi hata yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.